(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija / asiakasneuvoja
Keski-Suomen Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

OP tarjoaa vuosittain maanlaajuisesti nuorille tulevaisuuden ammattilaisille mahdollisuuden kehittää osaamistaan ja kartuttaa arvokasta työkokemusta ammattitaitoisten kollegoiden tukemana. Haemme jälleen ilahduttamaan niin asiakkaidemme kuin henkilökuntamme arkea (3-5)

FINANSSIALAN HARJOITTELIJAA OP Keski-Suomeen

Olet tärkeä osa työyhteisöämme ja tulet työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä päivittäispalveluissamme. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heille heidän tarpeisiinsa sopivia palveluita ja opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut, tavoitteellinen ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy myös hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta, valmis liikkumaan toimialueemme eri yksiköissä ja haluat kehittää itseäsi jatkuvasti lisää.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään työtä vaihtelevissa asiakaspalvelutehtävissä sekä tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta ja osaamista finanssialan ammattilaisten parissa, jotka tukevat, antavat palautetta ja sparraavat sinua arjessa. Pääset samalla verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, ja parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin! Harjoittelu on palkallinen, noin 4-6 kuukauden mittainen asianmukaisin työsuhteen ehdoin ja eduin.

Hae harjoittelijaksi lähettämällä hakemuksesi 15.9.2019 mennessä osoitteessa op-careers.fi. Olemme yhteydessä jatkoon valittuihin hakijoihin syys-lokakuun aikana ja ilmoitamme kaikille hakijoille prosessin päättymisestä lokakuun aikana. Harjoittelijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä meillä työskentelyyn tai tehtäviin liittyen myyntijohtaja Marjatta Kivilahti vastaa niihin mielellään puh. 050 349 2360 tai sähköpostitse marjatta.kivilahti@op.fi.

OP Keski-Suomi on OP Ryhmään kuuluva pankki, jonka toimialueella asuu noin 80 prosenttia Keski-Suomen 275 521 asukkaasta. Pankin omistaja-asiakasmäärä on 75 415. Olemme markkinajohtaja omalla toimialueellamme ja kasvumme on vahvaa. Pankin tulos on kunnossa ja riskit hallinnassa. Palvelemme asiakkaitamme noin 170 finanssiammattilaisen voimin. Pääkonttorimme sijaitsee Jyväskylässä.