(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija, arkkitehtuuri
Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue / Kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka -palveluryhmä on osa elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualuetta. Tehtäviämme ovat Tampereen kaupungin maa- ja asuntopolitiikan valmistelu ja toteutus, palvelutilaverkkojen suunnittelu yhteistyössä tiloissa toimivien palveluryhmien ja yksiköiden kanssa sekä kaupungin tilaomaisuuden hallinta ja kehittäminen. Palveluryhmämme toteuttaa osaltaan kaupungin väestönkasvun, asuinrakentamisen ja elinkeinoelämän sijoittumisen edellytyksiä sekä edistää asuntotuotannon kilpailun syntymistä ja asumisen kohtuuhintaisuutta.

Haemme arkkitehtiopiskelijaa tiimiimme.

Tässä tehtävässä pääset suunnittelemaan pienimuotoista asuntorakentamista Peltolammin ja Multisillan lähiöohjelma-alueelle. Asumisen kehittäminen ja palvelutilaverkot yksikön harjoittelija selvittää alueen asuntokantaa ja asumista monipuolistavia ja houkuttelevia pienimuotoisen asuntorakentamisen toteutustapoja ja laatii viitesuunnitelmia pienimuotoisesta asuntorakentamisesta, pienillekin alueille. Pyrimme siihen, että asumisen kehittäminen ja palvelutilaverkot yksikön ja asemakaavoituksen harjoittelijat pystyisivät tekemään yhteistyötä ja hyötymään toistensa harjoitteluiden työpanoksista. Asumisen kehittäminen ja palvelutilaverkot yksikön harjoittelija voi omien toiveidensa mukaan aloittaa jo keväällä tai työskennellä kesän. Harjoitteluaika on kolme kuukautta.

Haemme tehtävään vähintään kolmannen vuoden arkkitehtiopiskelijaa. Arvostamme oma-aloitteista ja joustavaa asennetta sekä halua kehittyä.

Hakuaika päättyy 14.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi