(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija (analyytikko / matemaatikko / underwriter) Yritysten Vakuutuspalveluihin
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Me Fennian Vakuutuspalveluissa haluamme varmistaa asiakkaidemme arjen sujuvuuden ja tarjota erinomaisia riskienhallintatuotteita ja -palveluja asiakkaillemme. Asiakaslähtöisten ja sujuvien palveluiden tuottamiseksi yksikkömme asiantuntijat rakentavat kyvykkyyksiä yritysten vakuutusratkaisuiden kehittämiseen, vastuuvalintaan, hinnoitteluun sekä riskienhallintaan.

Etsimme nyt joukkoomme työtapaturmavakuutuksen tiimiin matemaattisesti suuntautunutta ja analyyttisen ajattelutavan omaavaa harjoittelijaa osallistumaan raportoinnin ja työkalujen kehittämiseen, vakuutusten käsittelyyn, erikoismaksuasiakkaiden hinnoitteluun sekä laskelmien tekemiseen.

Tehtävänkuva tullaan räätälöimään osaamisesi ja kokemuksesi perusteella, joten voit olla opintojasi vasta aloittamassa oleva tai jo opinnoissasi loppuvaiheeseen edennyt tulevaisuuden lupaus. Toivomme kuitenkin, että pystyt ottamaan vastaan kokoaikaisen noin vuoden mittaisen tehtävän syksyyn 2021 asti. Työpaikan sijainti on pääkonttorillamme, Helsingin Länsi-Pasilassa.

Hakijalta odotamme

  • matemaattista suuntautumista
  • analyyttista ajattelutapaa
  • yhteistyökykyä, määrätietoisuutta, pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteellisuutta
  • positiivista ja aktiivista asennetta
  • ohjelmointiosaaminen katsotaan eduksi
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • soveltuvaa opiskelupaikkaa tai -tutkintoa.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Fennia on yrittämistä ja elämää varten, meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Pääset mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien pariin, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä alan asiantuntijoiden rinnalla. Saat heti työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja koulutamme työntekijöitä aktiivisesti myös tämän jälkeen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi laajasti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa Chief Underwriter Nisse Heikkinen, jonka tavoitat parhaiten 23.6. klo 14:00 - 15:00 ja 30.6. klo 14:00 - 15:00 puh. 040 592 1316. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake mahdollisine palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, viimeistään 13.7.2020 mennessä. Älä jätä hakemusta kuitenkaan viime tippaan, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.