Harjoittelija, aluekunnossapito
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.4.2021

Työnkuvasi

Haemme harjoittelijoita Loviisan Voimalaitoksen vuosihuoltoon ajalle 9.8.2021-15.10.2021.

Tehtävä on monipuolinen ja työnkuva sisältää sekä dekontaminointi- ja erikoispuhdistustehtäviä, että logistiikkatehtäviä. Vuosihuoltoon valmistautumisen ja koulutuksen aikana työ on päivävuorotyötä. Vuosihuollon aikana odotamme sinulta mahdollisuutta vuorotyöhön. Työ sisältää korkealla ja ahtaissa tiloissa työskentelyä.

 

Tarjoamme sinulle

Aluekunnossapidon harjoittelijana pääset tutustumaan ydinvoimalaitoksen vuosihuolto- ja kunnossapitotoimintaan laaja-alaisesti ja monipuolisen työnkuvan kautta. Kattavan kaksiviikkoisen koulutus- ja perehdytysjakson aikana sinut perehdytetään työtehtävän erikoispiirteisiin ja työskentelyyn ydinvoimalaitoksella. Tämä on erinomainen mahdollisuus opiskelijalle joka suunnittelee työuraa teollisuuden parissa.

 

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta suomen kielen taitoa, työtä pelkäämätöntä asennetta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä, sekä vähintään 18 vuoden ikää. Ydinvoimalaitoksen erityispiirteet ja aluekunnossapitotyö vaativat tarkkuutta ja fyysistä kestävyyttä, joten huolellisuus ja hyvä fyysinen kunto ovat edellytyksiä työn tekemiseen.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä lähettämällä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 15.5.2021 mennessä.

Mikäli haluat lisätietoja, ota ystävällisesti yhteyttä ke-pe 8.00-16.00 Elina Reinivuo, +358 44 98 13 997, elina.reinivuo@fortum.com. Käsittelemme hakemuksia hakuajan puitteissa, joten olethan aktiivinen ja täytät hakemuksesi heti.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumetestauksen.

Rekrytointijärjestelmässämme on lyhyt huoltokatko 22.-24.4. välisenä aikana. Voit jättää hakemuksesi tehtävään ennen katkoa tai sen jälkeen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot