(Poistunut julkaisusta)

Hardware-testaaja Etteplanille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019
Asiakkaamme Etteplan etsii nyt Hardware-testaajaa Hyvinkäälle. Jos etsit ensimmäistä tai seuraavaa elektroniikka-alan työpaikkaasi maineikkaassa yrityksessä, tämä voi olla sinun mahdollisuutesi!
KUVAUS
Etsimme nyt Etteplanille itsenäistä testaajaa, jonka tehtävänä on raportoida, testata ja kommunikoida tuotepalautusten vikoja. Työskentelet Etteplanin asiakasyrityksessä. Olet tiiviissä yhteistyössä tuotesuunnitteluosaston kanssa ja tärkeä osa tuotekehitystä.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden päästä kehittymään urapolullasi kohti R&D-läheistä suunnittelua
* Paikan mielenkiintoisessa kasvuyrityksessä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Laitepalautusten analysointi ja testaus
* Kommunikointi tuotesuunnittelun kanssa
* Raportointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Relevantti koulutustausta elektroniikan parista (esimerkiksi AMK tai yliopisto)
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Mittalaitteiden käyttö (oskiloskoopit, yleismittarit, counterit) tuttua
* Kokemus trouble shootingista


Etsimämme henkilö on:


* Järjestelmällinen
* Aktiivinen
* Huolellinen


Muuta tietoa


* Aloitus: joulukuu
* Kesto: 12 kuukautta, kokoaikainen
* Sijainti: Hyvinkää
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Etteplanin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Etteplan{target="_blank"} on tekoäly, 3D-tulostuksen mahdollisuudet ja teollisen internetin ratkaisut. Työskentelet edistyksellisimpien ja mielenkiintoisimpien suunnittelun osa-alueiden parissa, maailman johtavien kone- ja laitevalmistajien toimeksiannoissa. Tuot tiimiin erityisosaamisesi ja näkemyksesi sekä innovaatiohenkeä ja jopa ripauksen teknistä nerokkuutta.