(Poistunut julkaisusta)

Hankintojen asiantuntijoita
Tuomi Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Tuomi Logistiikka kuuluu Suomen suurimpien hankintayksikköjen joukkoon ja teemme Suomen mittakaavassa eniten yhteishankintoja vuositasolla. Toteuttamillamme julkisilla hankinnoilla on merkittävä yhteiskunnallinen vaikutus omistaja-asiakkaillemme. Pääset tutustumaan Tuomen hankintapalveluihin täältä.

Etsimme kahta henkilöä vakituisiin työsuhteisiin terveydenhuollon tarvikkeistohankintoja tekevään tiimiin! Vastuullisessa ja itseohjautuvassa roolissasi vastaat kilpailutusprojekteistasi ja teet tiivistä yhteistyötä niin asiakkaiden, tarjoajien kuin Tuomen omien asiantuntijoiden kanssa. Olet mukana läpi hankintaprosessin; kilpailutusprojektin suunnittelusta ja johtamisesta aina tarjouspyynnön valmisteluun ja päätösehdotukseen asti. Sopimuskaudella avustat tarpeen mukaan asiakkaita esimerkiksi reklamaatioiden tekemisessä ja neuvotteluissa.

Etsimämme henkilö

Sinulla on jo kertynyt työelämäkokemusta asiantuntijatehtävistä ja näissä tehtävissä olet esimerkiksi tuottanut asiakirjatekstiä, hallinnut projekteja tai tehnyt mahdollisesti hankintoja. Koska tehtävä sijoittuu terveydenhuollon tarvikkeita hankkivaan tiimiin, kokemus tältä sektorilta on hyödyksi ja saa suupielemme hymyyn!

Julkisissa hankinnoissa on oma prosessinsa ja siihen vaikuttavat mm. hankintalaki sekä markkinaoikeuden ennakkopäätökset. Perehdytämme tehtävään valitut henkilöt kattavasti prosessin saloihin ja kykenetkin omaksumaan nopeasti uutta tietoa ja soveltamaan sitä käytäntöön ratkaisukeskeisesti.  

Erinomaisen paineensietokykysi, sekä projektiosaamisesi ansiosta pystyt työstämään useita kilpailutuksia samanaikaisesti ja viihdyt työssä, jossa pääset sukeltamaan syvälle julkisten hankintojen maailmaan. Oman työsi ja kilpailutusprojektiesi asiantuntijana osaat motivoida kilpailutuksissa mukana olevia tahoja yhteisiä tavoitteita kohti aktiivisesti viestien. Asiakaslähtöistä toimintatapaasi tukevat vahvat vuorovaikutus- sekä neuvottelutaitosi ja ymmärrät hyvän asiakaskokemuksen tärkeyden. Hankinnoissa edistetään kilpailutuksia hyvällä sykkeellä, mutta ei otsa rypyssä. Oletkin tottunut toimimaan itseohjautuvasti ja joustavasti, mutta osaat silti vetää tarvittaessa työkaveria hihasta, sekä muokata toimintaasi uuteen oikeuskäytäntöön perustuen.

Kannattaa käydä tutustumassa tarkemmin hankintojen tehtäviin Tainan uratarinan kautta. 

Työsuhde-edut

  • Työmatkaetu
  • Tulospalkkio
  • Tampereen kaupunkikonsernin vakuutuskassa
  • Tavaksi vapaalla ry
  • Liikunta- ja kulttuurietu
  • Lounasetu

Tuomi Logistiikka on vakaa työnantaja ja meillä pääset työskentelemään jatkuvaan kehittymiseen tähtäävässä hankintaorganisaatiossa, jossa vuosienkin jälkeen pääset kehittymään ja oppimaan uutta. Olemme mm. kehittäneet uuden hankintapäällikköpalvelun asiakkaillemme. Rento ja asiantunteva työyhteisömme odottaa sinua! Lisää meistä voit lukea urasivultamme.

Videolla henkilöstömme kertoo meillä työskentelemisestä.

Haku

Alkoiko kiinnostus julkisia hankintoja kohtaan versoa? Hienoa! Siinä tapauksessa lähetä meille hakemus ja CV palkkatoiveineen 10.2.2020 mennessä hakulomakkeen kautta. Kerrothan meille hakemuksessasi, miten yllä mainitut asiat näkyvät osaamisessasi ja työhistoriassasi. Aloitamme haastattelut Microsoft Teamsin avulla jo hakuajan aikana.

Lisätietoja antaa hankintapäällikkömme Aila Peltonen numerosta 050 360 5161, parhaiten tavoitat hänet 28.1. klo 12-13:00, 4.2. klo 12-13:00 ja 8.2. klo 15-16:00. Kysymyksiä tehtävänkuvasta voit laittaa myös sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi.