Hankintavastaava
YIT Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

Etsimme nyt

HANKINTAVASTAAVAA TOIMITILARAKENTAMISEEN

Pääkaupunkiseudulle

”Kunnianhimoisia projekteja, joita rakennetaan yhteistyöllä.”

Oletko neuvottelutaitoinen ja vastuuntuntoinen toiminnan kehittäjä, joka osaa etsiä hankkeiden eri työvaiheille parhaat tekijät? Tule hankintavastaavaksi tiiviiseen ja kannustavaan porukkaamme, jossa pääset kehittämään osaamistasi hankinnan ammattilaisena.

Hankintavastaavana vastaat uudis- ja/tai korjausrakennustyömaidemme hankinnoista osana Toimitilojen hankintatiimiä. Tehtäväsi on löytää innovatiivisia, kustannustehokkaita ja toimivia hankintaratkaisuja yhdessä laskennan ja tuotannon kanssa. Teet tarjouskyselyitä ja -vertailuita sekä tuet tarjoustoimintaamme omalla osaamisellasi. Kartoitat uusia kotimaisia ja kansainvälisiä toimittajia sekä seuraat markkinatilanteita hintojen ja toimitusaikojen suhteen tehden päätöksiä niihin pohjautuen.

Vastuullasi ovat urakkaneuvottelut, tilaukset ja sopimusten teko sekä uusien potentiaalisten toimittajien tunnistaminen. Selvität ja tutkit suunnitelma-, toteutusvaihtoehto- ja tuotteistamisratkaisuja yhteistyössä suunnittelunohjauksen ja tuotannon kanssa. Lopullinen tehtävänkuva muovaantuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Menestyt tässä tehtävässä, mikäli työskentelyotteesi on oma-aloitteinen, aktiivinen ja asiakaskeskeinen. Olet aidosti kiinnostunut hankintatehtävistä ja haluat kehittää omaa osaamistasi. Pystyt viemään eteenpäin useita tehtäviä samanaikaisesti – itsenäisesti, muuttuviin tilanteisiin sopeutuen. Toteutat hankintoja vastuullisesti ja eettisen ohjeistuksemme mukaisesti. Hankkeiden laadukas ja turvallinen toteutus on sinulle tärkeää.

Odotamme sinulta rakennusalan tutkintoa sekä mielellään aiempaa kokemusta hankintatehtävistä (vähintään harjoittelun verran). Hallitset modernit IT-järjestelmät, omaksut nopeasti uutta ja jalkautat järjestelmiä tarvittaessa myös muille. Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Eduksi katsomme eri aihealueiden erikoistuntemuksen sekä sopimusehtojen tuntemuksen.

Miksi YIT?

Tukenasi on YIT:n lämminhenkinen työyhteisö. Meille on tärkeää, että kaikki tulevat kuulluksi työssään ja saavat parhaat eväät itsensä kehittämiseen. Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, ota rohkeasti yhteyttä

  • hankintapäällikkö Saila Könöseen (korjausrakentaminen), puh. 044 2020 0340 (torstaisin klo 14-15.30) tai sähköpostitse saila.kononen@yit.fi
  • hankintapäällikkö Teemu Takalaan (uudisrakentaminen), puh. 040 861 9831 (ti 2.3 klo 15-17 ja to 4.3. klo 8-10) tai sähköpostitse teemu.takala@yit.fi

Hae tehtävään 7.3.2021 mennessä ja liity rautaisten osaajiemme joukkoon!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1423062
  • Tehtäväalue: Rakennusala, Hankinta
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Saila Könönen / Teemu Takala
  • Sijainti: Helsinki