(Poistunut julkaisusta)

Hankintavastaava
Fitness24Seven Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Oletko valmis hyppäämään uusien haasteiden pariin reippaan jengin kannustuksella kasvavassa yrityksessä? Oletko kiinnostunut kehittymään hankinnan parissa entistä timanttisemmaksi tekijäksi? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, etsimme juuri sinua!

Meillä on viihtyisä ja rento työyhteisö, jossa aidosti välitetään työntekijöistä. Meille yhteisöllisyys on tärkeää ja itsenäisestä tehtäväkentästä huolimatta uskomme, että parhaaseen tulokseen päästään, kun tiimi puhaltaa yhteen hiileen. Luotamme työntekijöihimme ja annamme vastuuta. Meitä kaikkia yhdistää energinen asenne ja yrittäjähenkisyys.

Hankintavastaavana sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä mukaan kehittämään jatkuvasti kasvavan yrityksemme toimintaa ja prosesseja. Vastuullasi on uusien ja vanhojen kuntosalien avaamiseen liittyvien sopimusten hallinta ja koordinointi, laite- ja pienhankinta, toimitusten seuranta, sekä yhteistyön kehittäminen yhteistyökumppaneidemme kanssa. Hyppystesi kautta kulkevat myös uudet tilaukset ja toimitukset, sekä laskut. Pääset lisäksi tekemään toimittajamarkkina-analyyseja ja kehittämään ostostrategiaamme.

Toivomme, että olet valmis käärimään hihat kanssamme ja ryhtymään hommiin! Innostut operatiivisen tason tekemisestä, mutta pystyt hahmottamaan toimintaa myös laajemmasta mittakaavasta. Tehtävässä pääset vaikuttamaan ja kehittämään toimintaamme, joten toivomme sinun innostuvan kasvusta kanssamme. Arvostamme myös tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta alalta. Tärkeintä meille on kuitenkin saada huipputyyppi innokkaaseen joukkoomme. Kommunikoithan sujuvasti eri sidosryhmien välillä niin suomeksi kuin englanniksikin.

Tarjoamme mainion mahdollisuuden kehittyä innostavan yrityksen ja monipuolisten tehtävien parissa. Tahdomme antaa sinulle vastuuta ja mahdollisuuden kasvaa roolissa. Lupaamme kuitenkin antaa kattavan perehdytyksen, josta sinun on helppo ponnistaa korkealle kanssamme. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian! Rooli on vakituinen ja työsuhde solmitaan suoraan Fitness24Sevenin kanssa.

“Klikkaa itsesi sivustolle ja lue lisää millaista on olla Fitness24Seveniläinen!”

Innostuitko? Mahtavaa! Hae tehtävään viimeistään 20.9.2019 mennessä oheisen linkin kautta!

Mikäli janoat lisää tietoa tehtävästä, kysymyksiisi vastaukset sinulle tarjoaa Baronan yhteyshenkilö Piia Laitila. Piian tavoitat numerosta 050 506 5144 parhaiten arkisin 13-16 välillä.