Hankintavastaava
JM Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Haussamme on nyt
Hankintavastaava

Vastaat tehtävässäsi nimikekohtaisen hankintastrategian rakentamisesta ja sen toteuttamisesta. Seuraat aktiivisesti vastuunimikkeidesi toimittajamarkkinoita ja ylläpidät luotuja yhteistyökumppaniverkostoja. Löydät ammattitaidollasi kumppanit, jotka täyttävät yrityksemme laatu- ja ympäristövaatimukset. Toimit sujuvasti yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa haastavissakin neuvottelutilanteissa. Esimiehenäsi toimii JM Suomen Hankintapäällikkö.

Sinä hankintavastaavana

Teknisen tai kaupallisen koulutuksen lisäksi toivomme sinulta aiempaa kokemusta rakennusteollisuudesta sekä hankinnan tai tuotannon tehtävistä. Englannin kielen taidosta on hyötyä tehtävän hoitamisessa ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Toimit järjestelmällisesti ja huolellisesti tilanteessa kuin tilanteessa kohti yhteisesti määriteltyjä tavoitteita. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Haluat ja kehität positiivisessa hengessä yhteistyötä eri sidosryhmien välillä. Haluat jatkuvasti oppia uutta sekä etsiä ja kehittää ennakkoluulottomasti uusia toimintatapoja tavoitteiden saavuttamiseksi. 

Arvostamme yhteistyötaitoja sekä pioneerihenkisyyttä.

Tarjoamme sinulle

Hankintavastaavana pääset osaksi pitkän kehityksen mukanaan tuomaan kasvun vaiheeseen, jonka positiivisen kehittymisen jatkumiselle on olemassa aidot edellytykset. Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat yhtä tärkeitä. Lisäksi työkulttuurissamme on helppoa kasvaa ja meillä on hyvä maaperä kestävälle uralle sekä yhteistyölle myös Pohjoismaisella tasolla.

Tule mukaan rakentamaan yhteistä tarinaamme!

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 22.2.2019 mennessä oheisesta linkistä: rekrytointi@jmoy.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa hankintapäällikkö Pasi Lamminen 0405251574 tai pasi.lamminen@jmoy.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1220439
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: Pasi Lamminen