(Poistunut julkaisusta)

Hankintavastaava (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020


Etsimme nyt rakennusalalla toimivalle asiakkaallemme 

HANKINTAVASTAAVIA 

Tampereen seudulle!


Hankintavastaavan työkuva sisältää monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä ja saat mahdollisuuden osallistua myös koko hankintatoimen kehittämiseen. Työskentelet yhdessä projektitiimin kanssa ja työssäsi pääset vastaamaan yhteistyökumppaneiden kartoittamisesta ja kilpailuttamisesta sekä materiaalihankinnoista. Vastuullesi kuuluvat myös muun muassa tarjouspyynnöt, urakkaneuvottelut ja sopimusten laatiminen. Erilaisten kumppaneiden kohtaaminen on iso osa työtäsi ja oletkin avainasemassa onnistuneiden sopimusten takana.

Toivomme sinulta koulutustaustaa esimerkiksi rakennustekniikasta, tuotantotaloudesta tai kauppatieteistä. Tässä työssä pärjää kuitenkin hyvin monenlaisella taustalla. Katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä eduksesi, mutta aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin persoonasi ja aito intosi päästä kehittymään asuntorakentamisen ja hankinnan parissa. 

Arvostamme halua ottaa vastuuta ja rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin. Lisäksi toivomme sinulta järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Asiakkaamme tarjoaa työpaikan vakaassa, mutta ketterässä yrityksessä, jossa töitä riittää myös tulevaisuudessa. Sinulle tarjotaan myös projektista vastaavan esimiehen jokapäiväinen tuki ja palautetta työstäsi.  Tässä työssä on hyvä mahdollisuus edetä nopeasti eri tehtäviin sekä kasvattaa osaamistasi tietyn vastuualueen sisällä. Saat käyttöösi modernit työkalut ja perusasiat ovat kunnossa. Asiakkaamme rakentaa asuntojen lisäksi myös hyvää työyhteisöä ja isojakin juttuja tehdään pilke silmäkulmassa.

Kiinnostuitko asiakkaamme tarjoamasta mahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera alla olevan linkin kautta.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=589 

Lisätietoja tehtävästä Alen Consulting Oy:n toimistolta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4506. 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi