Hankintavastaava, T2H, PK-seutu
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.12.2021
Asiakasyrityksemme T2H hakee kysynnän lisääntymisen myötä joukkoonsa hankintavastaavaa pääkaupunkiseudulle, työskentelemään yhdessä projektitiimiemme kanssa. Mikäli koet hankinnan tehtävät omaksesi ja haluat päästä osaksi kasvavaa yritystä, lue lisää ja hae jo tänään! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset vastaamaan yhteistyökumppaneiden kartoittamisesta ja kilpailuttamisesta sekä materiaalihankinnoista. Hankinnan osa-alueina vastuullesi kuuluvat muun muassa tarjouspyynnöt, urakkaneuvottelut ja sopimusten laatiminen. Kohtaat työssäsi paljon erilaisia asiakkaita ja sidosryhmiä ja olet avainhenkilö hyvien sopimusten takana.

Tarjoamme


* Monipuolisen työnkuvan
* Mahdollisuuden päästä alusta asti osallistumaan hankintatoimen kehittämiseen
* Hyvät etenemismahdollisuudet
* Modernit työkalut
* Loistavan työyhteisön

TYÖNKUVA

* Yhteistyökumppaneiden kartoittamisesta ja kilpailuttamisesta sekä materiaalihankinnoista vastaaminen
* Tarjouspyynnöt, urakkaneuvottelut ja sopimusten laatiminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Koulutustaustasi voi olla vaikkapa rakennustekniikassa, tuotantotaloudessa tai kauppatieteissä. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on persoonasi ja aito intosi päästä kehittymään asuntorakentamisen ja hankinnan parissa. Mikäli opintosi ovat vielä kesken, voimme keskustella myös diplomi- tai lopputyön tekemisestä meille. Arvostamme halua kantaa vastuuta ja rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin. Lisäksi järjestelmällisyys, oma-aloitteisuus, hyvät ilmaisu-ja keskustelutaidot sekä sujuva suomen kielen taito tukevat tehtävässäsi menestymistä.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: PK-seutu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä T2H puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
T2H on perustajaurakoitsija, mikä tarkoittaa, että yhtiö sekä hankkii tontin että suunnittelee, markkinoi ja rakentaa asuntokohteen itse. Yritys on kasvanut tasaisen vahvasti perustamisesta, vuodesta 2010, lähtien ja tällä hetkellä rakenteilla on noin 1300 asuntoa. Tiimi koostuu 160 toimihenkilöstä ja hankkeissa työskentelee alihankintayritykset mukaanlukien yhteensä noin 800 työntekijää. Toiminta keskittyy pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1542569
  • Tehtäväalue: Hankinta
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Other