(Poistunut julkaisusta)

Hankintavastaava huolto- ja varaosatoimintoihin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018Työn kuvaus:
  Etsimme hankintavastaavaa vastaamaan Transtechin Helsingin huoltotoimintojen päivittäisistä varaosatoiminnoista. Tehtävässä tulet vastaamaan toimipisteen varaosien osto-, vastaanotto- ja lähetystoiminnoista. Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä ja tehtävä on vakituinen.
 
Tehtävässä pääset vastaamaan toimipisteesi materiaali- ja varaosahankinnoista sekä paikallisista ostoista, koordinoimalla tuotteiden toimitukset yrityksen muihin pääkaupunkiseudun toimipisteisiin. Vastuullasi on varaosien oikea-aikainen hankinta ja varastointi eri toimipisteiden paikallisvarastoissa sekä niiden ohjaus.
 
Etsimme yhteistyökykyistä ja -haluista henkilöä toimimaan sujuvasti organisaation eri toimintojen välillä. Valittavan henkilön tulee saada asiat aikaan tehokkaasti ja itsenäisesti. Asiakaspalvelullinen asenne, tietotekniset taidot ja sujuva englanninkielen taito ovat tehtävässä tärkeitä. Aikaisempi tausta työskentelystä hankinnassa ja/tai varaosatoimituksissa sekä huoltotoiminnoissa valmistavassa teollisuudessa auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä.

Valittu henkilö pääsee osaksi ammattitaitoista työporukkaa, menestyvään suomalaiseen yritykseen, jossa työntekijöiden hyvinvointiin ja uramahdollisuuksiin panostetaan. Hae paikkaan nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi yhteydessä palkkatoiveesi. Lisätietoja antaa Tomi Kolu, 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi
 
Transtech Oy on Euroopan johtava vaativiin olosuhteisiin suunnitellun kiskokaluston valmistaja ja merkittävä keskiraskaiden konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Transtech Oy on osa Skoda Transportation Group -konsernia. Transtechin palveluksessa on noin 550 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2017 oli noin 110 milj. €.
Lue lisää Transtechista: www.transtech.fi
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Hankintavastaava


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tomi Kolu


Toimipaikka:  VANTAA