(Poistunut julkaisusta)

Hankintasihteeri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2019

Tehtävän kuvaus


Sosiaali- ja terveystoimialan Hankintapalvelut vastaa toimialan hankinnoista, sopimushallinnasta, tilaustoiminnasta ja toimittajayhteistyön kehittämisestä. Tekemisessämme haluamme olla julkishallinnon paras.

Osto- ja neuvontapalveluyksikkö ohjaa tilaustoimintaa, sekä vastaa toimialan sopimushallinnasta ja toimittajaohjauksesta. Keskeinen osa tekemistämme on tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laadukkaita palveluratkaisuja.

Haemme asiakaspalveluhenkistä ja ennakkoluulotonta persoonaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen. Hankintasihteerinä pääset toimimaan ja vaikuttamaan toimialan aitiopaikalla. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta, me perehdytämme sinut tehtävään. Pääset oppimaan vankasta kokemuksestamme.

Jätä hakemus osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Toisen asteen tutkinto tai muu soveltuva tutkinto.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä yhtäjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuuden alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

Yhden päivän työttömyys riittää, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään yksi vuosi.


Luemme eduksi


Kokemuksen tilaajavastuulaista, hankinnoista ja Sote-sektorista sekä hyvät tietotekniikan taidot.