(Poistunut julkaisusta)

Hankintasihteeri HUS Logistiikka
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

HUS Logistiikassa osaamistamme ovat hankinta- ja logistiikkapalvelut sekä lääkintätekniset palvelut, joita tuotamme HUSin lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. Kehitämme toimintaamme Lean-menetelmin ja tähtäämme hyvään laatuun ja asiakaspalveluun.

Etsimme nyt Valikoimanhallintaan
Hankintasihteereitä

huolehtimaan hankintasopimusten osalta uusien nimikkeiden ja sopimusten perustamisesta ja tuotetietojen oikeellisuudesta koko sopimusten elinkaaren ajan. Hoidat tuotereklamaatioita ja vastaat asiakas- ja sidosryhmätiedusteluihin. Varmistat, että sopimustiedotteet ovat ajan tasalla. Teet tiivistä yhteistyötä hankinta-asiantuntijoiden, oston ja asiakaspalvelun kanssa. Olet yhteydessä tavarantoimittajiin ja muihin sidosryhmiin perusterveydenhuollosta ja erikoissairaanhoitoon.

Työssä pääset perehtymään koko tarvikkeiden tilaus-toimitusketjuun. Toiminnanohjausjärjestelmä on olennainen työvälineesi päivittäisessä työssäsi. Pääset osalliseksi koko julkisen hankinnan prosesseihin, sinulla on mahdollisuus syventyä valikoiman hallintaan ja pienhankintoihin. Opit myös paljon terveydenhuoltoalan tuotteista ja palveluista.

Toivomme, että hallitset itsenäisen työotteen, asiakaspalveluasenteen ja hyvät Excel-taidot. Olet kehitysmyönteinen ja haluat auttaa myös muita onnistumaan. Suhtaudut erilaisiin työtehtäviin avoimesti, etkä pelkää rutiininomaista ja tarkkaa työskentelyä. Eduksi katsotaan aiempi kokemus erilaisista tilaus- ja ERP-järjestelmistä.

Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, halua oppia uutta ja kiinnostusta perehtyä hankintaan ja valikoimanhallintaan. Työotteesi on itseohjautuva ja hahmotat hyvin laajoja kokonaisuuksia.

Tarjoamme sinulle mukavat ja ammattitaitoiset kollegat sekä monipuoliset työtehtävät Suomen suurimmalla terveyspalveluiden tuottajalla.

Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.
 
Hakukelpoisuus
Soveltuva toisen asteen ammatillinen koulutus ja soveltuva kokemus.
 
Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.
 
Kohteen aloituspäivämäärä: 2.3.2020  
Ensisijainen sijainti: Vantaa-HUS-Logistiikkakeskus
Organisaatio: 7601 Hankintapalvelut, HUS Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Kokenut
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES
 
Yhteystiedot 
Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Jenny Pentti, p. 045 256 4230 
tiistaina 11.2.2020 ja perjantaina 14.2.2020