Hankintapäällikkö
NRC Group Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2021

NRC Group on Pohjoismaiden johtava infra-alan toimija, joka työllistää noin 2 000 ammattilaista Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Konsernin liikevaihto on noin 635 MEUR. Yrityksemme luo ihmisiä ja yhteiskuntaa liikuttavaa infraa, joka ylittää odotukset niin tänään kuin huomennakin. Tavoitteenamme on olla tulevaisuuden infra-alan halutuin yhteistyökumppani ja työnantaja.Pääkonttorimme sijaitsee Lysakerissa, Oslossa. Yrityksemme on listattu Oslon pörssissä lyhenteellä “NRC”. Konsernimme toimitusjohtajana toimii Henning Olsen.Suomessa olemme yli 150 vuoden kokemuksella maamme suurin  rauta- ja raitioteiden rakentaja sekä radan kunnossapitäjä. Olemme myös merkittävä raideinfran sähköverkkojen ja turvalaitejärjestelmien rakentaja ja kunnossapitäjä sekä rautatiemateriaalien toimittaja.

Haemme NRC Group Finlandille osaavaa hankintapäällikköä, jonka vastuulla on projektien hankinnat. Tehtävä on uusi, joten tulet roolissasi yhdessä projektijohdon kanssa luomaan hankinnalle uudet toimintatavat, jotka tukevat liiketoiminnan kilpailukykyä ja menestystä. 

Asiakkaitasi ovat NRC Group Finlandin rautatierakentamisen, raitioteiden ja kunnossapidon mielenkiintoiset ja monimuotoiset projektit raideinfran parissa. Vastaat projektien hankinnoista kilpailuttaen ja neuvotellen kansainvälisten ja kotimaisten palveluntarjoajien sopimuksia ja vastaat niiden toteutumisesta käytännössä. Kokemuksellasi osaat kartoittaa ja neuvotella optimaalisen toimittaja- ja materiaaliportfolion liiketoimintatavoitteiden toteutumiseksi. Hallitset tuotteiden elinkaariajattelun ja rakennusalan sopimusehdot ja osaat johtaa liiketoiminnan hankintoja aina tarjous- ja toimitusprosesseista hankinnan raportointiin ja analysointiin osana liiketulosta.

Pääset vaikuttamaan työsi ja toimintamallin kehittämiseen heti alkuaskeleilta. Toimintamallin luominen edellyttää sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä ja operatiivista, käytännönläheistä otetta. Luonnollisesti sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ja osaat toimia matriisityyppisessä organisaatiossa. Raportoit hankinnoista vastaavalle johtajalle, jonka lisäksi osallistut eri liiketoimintojen johtoryhmätyöskentelyyn.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aitoa kiinnostusta hankinnan dynaamiseen kehittämiseen ja ratkaisuihin, joilla saadaan hankinta palvelemaan liiketoimintaa nykyistä ketterämmin ja tehokkaammin. Sinulla on soveltuva teknisen tai kaupallisen alan korkeakoulututkinto ja vahvaa kokemusta hankinnan menestyksekkäistä tehtävistä. Lean-osaaminen ja aiempi kokemus erilaisista hankintajärjestelmistä katsotaan eduksi tehtävän hoitamisessa. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Tarjoamme itsenäisen ja kehittyvän roolin rennossa ja kannustavassa työympäristössä ammattitaitoisten kollegoiden kanssa. Henkilöstöedut ovat monipuolisia ja tukevat kokonaisvaltaisesti työhyvinvointia. Kannustamme jatkuvaan osaamisen kasvuun, joten sinulla on mahdollisuus aina toimintamallin perustamisesta alkaen kehittää vastuualuettasi pidemmällekin. Arvojamme yrittäjähenkinen, luotettava ja välittävä toteutamme kaikessa päätöksenteossamme ja toiminnassamme. Tule kanssamme luomaan hankinnasta liiketoiminnan menestystä tukeva toimintamalli!

Haku on auki 6.12.2021 saakka. Hae heti, sillä etenemme valinnoissa jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä: Katariina Nilsson, Materiaalit -divisoonan johtaja, p. 040 862 1087. Katariina on parhaiten tavoitettavissa ti 23.11 klo 15-16 ja ti 30.11 klo 9-10.

Sami Korhonen, Rautatierakentaminen -divisioonan johtaja, p. 040 519 5926. Samin tavoitat parhaiten ke 25.11. ja to 26.11. klo 13-14, sekä ti 30.11. klo 13-16.

 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot