Hankintapäällikkö
NCC Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2021

Etsimme toimitilarakentamisen toimialallemme hankintatiimin vetäjää. Toimitilarakentamisen parissa pääset kanssamme rakentamaan kouluja, monitoimitaloja, liiketiloja, toimistoja ja muita upeita toimitiloja monipuolisiin hankkeisiimme pääkaupunkiseudulle kuten We Land, OOPS, Fredriksberg ja Keilaniemi Next.

Hankintapäällikkönä johdat toimitilarakentamisen projektihankintaa toimien kuuden henkilön tiimin esimiehenä. Vastuullasi on, että projektien hankinnat tulevat tehtyä ammattitaitoisesti, aikataulun ja tavoitekustannusten mukaisesti NCC:n toimintajärjestelmää ja hankintastrategiaa noudattaen. Tiiminvetäjänä vastaat hankinnan resurssien tehokkaasta käytöstä, uusien henkilöiden perehdytyksestä ja osaamisen ylläpidosta ja kehittämisestä. Teet tiivistä yhteistyötä työmaaorganisaation, laskennan ja suunnittelunohjauksen sekä NCC:n keskitetyn hankinnan kategoriahankkijoiden kanssa, osallistuen myös hankintatoimen kehitystyöhön. Kuulut myös toimialan johtoryhmään ja raportoit tehtävässäsi toimialajohtajalle.

Voit olla etsimämme hankintapäällikkö, mikäli sinulla on:

  • Kokemusta työmaatehtävistä (esim. työmaainsinööri, vastaava mestari tai työpäällikkö) tai hankintainsinöörin tehtävistä
  • Soveltuva rakennusalan koulutus, tai muu (esim. kaupallinen) koulutus yhdistettynä vahvaan rakennusalan kokemukseen

Hankintaosaamisen lisäksi rakennus- ja tuotantotekniikan tuntemus on tehtävässä tärkeää, sisältäen kustannusrakenteen ymmärtämisen. Toimimme kansainvälisessä ympäristössä, joten toivomme että pystyt sujuvan suomen kielen lisäksi toimimaan myös englannin kielellä. Toivomme lisäksi, että johdat tiimiä valmentavalla ja motivoivalla otteella yhteisen onnistumisen varmistamiseksi.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden osaamisen kehittämiselle ja syventämiselle toimitilarakentamisen, hankinnan ja esimiestyön parissa. NCC:n toimitilarakentamisen toimialalla on käynnissä monia toinen toistaan mielenkiintoisempia projekteja, ja hankintapäällikkönä olet keskeisessä roolissa projektien suunnittelu- ja toteutusvaiheessa. NCC:llä työskentelyämme ohjaavat arvomme rehellisyys, kunnioitus ja luottamus. Pyrimme työn ja vapaa-ajan terveelliseen tasapainoon ja tuemme hyvinvointia mm. Kunnonrakentajat -liikuntakerhon sekä muiden hyvinvointia tukevien hankkeiden kautta. Toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Ruskeasuolla, jossa käytössä on lämmitetty parkkihalli.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Toimialajohtaja Kati Tauriainen, p. 050 363 5640

Hankintajohtaja Esa Ojanperä, p. 0500 522 852

Jos kiinnostuit, jätäthän CV:n ja hakemuksesi palkkatoiveineen helppokäyttöisen hakulomakkeemme kautta 26.4. mennessä. Tehtävässä aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Tutustu NCC:hen työnantajana urasivustollamme. Ainutlaatuisia hankkeitamme on esitelty projektisivulla ja blogeistamme voit lukea lisää NCC:läisistä sekä tavastamme toimia. Tee myös tiimiroolitesti ja katso, mitä itse toisit NCC:n tiimiin?

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1440204
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kati Tauriainen (kati.tauriainen (a) ncc.fi)
  • Puhelin: 0503635640
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa