(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö
Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Etsimme HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ perustettavaan uuteen yritykseen johtamaan hankintoja. Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy on korkeaa hygieniatasoa vaativien tekstiilien huoltopalveluun erikoistunut organisaatio, joka toimii Etelä- ja Länsi-Suomen alueella. Tuoteryhmiämme ovat mm. liina-, potilas- ja työvaatteet sekä leikkaustekstiilit.

Tehtävässä vastaat siitä, että hankintamme kilpailutetaan ajallaan ja laadukkaasti. Kehität kilpailutusprosessia yhdessä tiimisi kanssa. Olet tärkeässä roolissa koko hankinnan kehittämisessä ja teet tiivistä yhteistyötä myös toimittajien kanssa varmistaen hankintojen kokonaistaloudellisuuden.

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta julkisista hankinnoista. Arvostamme hyvää hankintalain tuntemusta, kokemusta esimiestyöstä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Toivomme, että olet jo näyttänyt kykysi asiantuntijatyön kehittämisessä ja sinulla on näkemystä julkishallinnon hankintojen kilpailutuksista sekä hankinnan kehittämisestä sekä soveltuva korkeakoulututkinto.

Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyviä projektinhallinnan taitoja ja kykyä yhdessä kehittämiseen.


Edellytämme erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä pystyt tarvittaessa työskentelemään englanniksi. Tehtävässä tarvitset lisäksi hyviä tietojärjestelmätaitoja. Työpisteesi voi olla joko Keravalla tai Turussa.
 
Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ja innostavan toimintaympäristön hankinnan näköalapaikalla kehittyvässä organisaatiossamme. Tehtävässä raportoit yhtiön toimitusjohtajalle. Hankintapäällikkö kuuluu myös Puro Tekstiilihuoltopalveluiden johtoryhmään.

Odotamme hakemustasi palkkatoivoineen 23.11.20020 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuvaiheen aikana, joten toimi nyt ja laita meille hakemuksesi palkkatoiveen kanssa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Paavo Martikainen puh 040 501 8998 torstaina 12.11. klo 17-18:30 ja torstaina 19.11. klo 14-15:30.

 

Hae tehtävään Uudenmaan Sairaalapesulan internetsivujen Kuntarekry-napin kautta osoitteesta https://www.uudenmaansairaalapesula.fi/tyopaikat/

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.