(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Hankintapäällikkö/-insinööri pääkaupunkiseudulle

Haemme asiakaslähtöistä ja uudistushenkistä hankintapäällikköä/-insinööriä.

Sinun roolisi

Tulet vastaamaan projektien hankintatehtävistä ja tuotannon hankintatoimen kehittämisestä yhdessä muiden hankinnan ammattilaisten kanssa. Huolehdit Bonava Suomen nimettyjen projektien hankintojen ennakkokyselyistä sekä rakentamisvaiheen hankintojen suunnittelusta, aikatauluttamisesta ja toteutuksesta yhdessä työmaan kanssa. Vastaat itsenäisesti projektien rakennustöihin liittyvistä hankinnoista ja niiden johtamisesta. Tunnet hyvin tärkeimmät toimittajat sekä osallistut aktiivisesti uusien etsimiseen. Tehtäviisi kuuluu myös yhteydenpito sidosryhmiin sekä nimettyjen kausisopimuksien koordinointi. 

Odotamme

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tutkintoa (insinööri AMK tai opistotutkinto), sekä kokemusta monipuolisista rakentamisen hankintatoimen tehtävistä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää ymmärrystä rakentamisprosesseista sekä hyvää tuntemusta rakentamisen sopimuskäytännöistä ja -ehdoista. Asuinrakentamisen hankintaosaaminen katsotaan eduksesi. Menestyäksesi tehtävässä sinulla on hyvät tiimityötaidot ja intohimoa kehittää rakentamisen toimintatapoja.

Join our journey

Hae tehtävää alla olevan hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.11.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Yliollitervo, puh. +358 40 707 7022.

Bonava

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Bonava toimii Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 2300 ammattilaisen voimin. 

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonavaa. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.