(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2020

Aikawa Fiber Technologies Oy on Suomessa toimiva paperin- ja sellunvalmistuksen laitteisiin erikoistunut asiantuntijayritys, joka valmista ja toimittaa varaosia ja laitteita massankäsittelyyn, lajittelu- ja jauhatusvaiheisiin sekä paperikoneen lyhyeen kiertoon. Yritys on osa globaalia AFT:tä, jolla on valmistusyksiköt Suomen lisäksi Kanadassa, Etelä-Koreassa, Brasiliassa ja Kiinassa sekä myynnin edustus kaikkialla maailmassa. AFT:n omistaa japanilainen Aikawa Iron Works, joka on erikoistunut paperin- ja sellunvalmistuksessa tarvittavien laitteiden valmistamiseen.  Suomessa AFT:llä on valmistusyksikkö Varkaudessa ja myynti- ja projektitoimintojen osasto Helsingissä. Tutustu lisää yritykseen osoitteessa https://aft-global.com/ 

 

Etsimme AFT Oy:lle HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ Varkauden yksikköön.

Hankintapäällikön roolissa pääset kehittämään ja yhtenäistämään laaja-alaisesti hankintatoimen prosesseja niin varaosa-, materiaali- kuin palvelusopimustenkin osalta.


Roolissa menestymisen kulmakiviä ovat kokemus ja ymmärrys teollisuuden hankintatoimenpiteistä ja paperi- sekä selluteollisuuden varaosa- ja laitetoimittajamarkkinasta. Hakijoilta odotetaan ymmärrystä laadunhallintajärjestelmien, ympäristösertifikaattien sekä työturvallisuusjärjestelmien osalta sekä vahvaa IT-osaamista, eritoten raportoinnin ja datan analysoinnin saralta. 


Etsimämme henkilö on vuorovaikutus- ja esiintymistaitoinen innovaattori, jolta löytyy myös rohkeutta ja päämäärätietoisuutta. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös vankkaa projektinhallinta- sekä paineensietokykyä. 

Miksi valita AFT? 

AFT tarjoaa Sinulle vakituisen työsuhteen osana osaavaa ja nuorekasta työyhteisöä, jonka tukemana pääset osaltasi mahdollistamaan yrityksen menestymisen myös jatkossa. Osaamista, innovointia ja ideointia arvostava AFT tarjoaa ammatillisen kehittymisen ja itsensä haastamisen mahdollisuuksia selkeillä tavoitteilla. Jokaisella työntekijällä on mahdollisuus päästä aidosti vaikuttamaan, ja tähän myös kannustetaan! Nykyaikaisessa ja kehittyvässä työympäristössä pääset työskentelemään joustavien työaikojen puitteissa, jotka huomioivat myös työntekijöiden vapaa-ajan. 

 

Millaista työ AFT:lla on? Tutustu videolta uusiin työkavereihisi sekä AFT:n tapaan toimia tästä: 

https://youtu.be/IylKTXbtOlY

 

AFT tukee henkilöstönsä parasta suorituskykyä tukemalla liikunnallista ja terveellistä elämäntapaa erilaisten etujen sekä laajan työterveyshuollon muodossa. Yrityksen loistavaa ”Me” -henkeä ylläpidetään myös työaikojen ulkopuolella erilaisten yhteisien tapahtumien ja aktiviteettien muodossa, joita työntekijät ovat itse mukana kehittämässä ja ideoimassa. 

 

Kiinnostuitko? 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV palkkatoivomuksineen 16.8.2020 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Varkaus, rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.