(Poistunut julkaisusta)

HANKINTAPÄÄLLIKKÖ
Palmia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2020

Haemme energiseen asiantuntijatiimiimme HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ toimitila-, kiinteistönhuolto- ja turvapalveluiden kehitys- ja tukipalveluorganisaatioon. Hankintapäällikkö tulee työskentelemään osana 11 hengen tiimiä Helsingin Käpylässä.

Oletko positiivisen energian supersankari, joka idearikkaudellaan innostaa muitakin yltämään parempiin tuloksiin? Tule tekemään työtä omalla persoonallasi ja laittamaan osaamisesi likoon! Etsimämme henkilö on taitava tiimipelaaja ja neuvottelija, joka mielellään kehittää vaihtoehtoisia ratkaisuja ja osaa viedä ideansa maaliin saakka. Hän on oma-aloitteinen kehittäjä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja hän menestyy tehtävässä omalla persoonallaan.

Hankintapäällikkönä tehtäväsi on olla liiketoimintojen vankka tukipilari varmistamalla meille kilpailukykyiset ja toimivat hankintakanavat kilpailuttamalla eri toimittajia, neuvottelemalla alihankkijoiden kanssa ja tekemällä ostosopimuksia. Lisäksi seuraat toimitusvarmuutta, toimitusten laatua ja sopimusten toteutumista niin toimittajan kuin omankin organisaation puolella. Olet myös vastuussa kumppaniverkostosta ja sen yhteistyön kehittämisestä sekä hankintoihin liittyvien järjestelmien hoidosta ja kehittämisestä. Teet tiivistä yhteistyötä tuotannon kanssa ja olet mukana kouluttamassa ja ohjeistamassa toimintoja kentällä. Toimialueet, joiden parissa tulet työskentelemään ovat mm.:

• Kiinteistöhuollon koneet ja kalusto
• Kiinteistöpalveluiden laitteet ja tarvikkeet
• Logistiikkapalvelut
• Autokaluston hallinta
• Työvaatteet ja suojaimet
• Siivouskemikaalit, - välineet ja –koneet
• Toimialan alihankintasopimukset ja yhteydenpito

Edellytyksenä tehtävään on vahva kokemus hankintatoimesta painottuen erityisesti kiinteistöhuollon ja siivouksen toimialoille. Lisäksi valittavalla henkilöllä tulee olla näyttöjä hankintaprosessien menestyksekkäästä kehittämisestä. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Katsomme eduksi tehtävään soveltuvan tutkinnon sekä hyvän englannin kielen taidon.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Meillä saat työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja sekä AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukaiset runsaat lomapäivät. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi!

Mikäli mielessäsi on kysymyksiä avoimeen tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, tukipalveluista vastaava päällikkömme Mari juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten 24.4 klo 9-11 ja 27.4 klo 14-16 numerosta 040 652 8298. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen mari.ahlgren@palmia.fi

Hae tehtävään sähköisen järjestelmän kautta. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.