(Poistunut julkaisusta)

HANKINTAPÄÄLLIKKÖ
Lujabetoni Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Vahvin betoniosaaja etsii lisää menestystarinan tekijöitä

Tarjolla erinomainen mahdollisuus vaikuttavaan ja laajaan työkuvaan menestyvässä, kasvustrategian omaavassa teollisessa konsernissa. Taustalla on erittäin vakaa ja kasvollinen perheyhtiöomistus. Tehtävässä pääset käyttämään aikaisempaa osaamistasi ja vahvuuksiasi menestystarinan tekemisessä. Työnantajasi henkilöstökokemus on tunnustetusti alansa vetovoimaisin ja sinun jatkokehittymisestäsi sekä jaksamisestasi pidetään hyvää huolta.

Hankinnan ammattilainen – oletko Sinä seuraava Lujabetonin

HANKINTAPÄÄLLIKKÖ?

Työnkuvaasi kuuluu tuotantomateriaalien strateginen hankinta tehtaillemme. Tehtävä sisältää hankintatoimea laajasti, osin kansainvälisessä ympäristössä. Haet aktiivisesti uusia tuotantomateriaalien lähteitä ja kehität hankintatoimeamme. Ohjaat työssäsi hankintasopimusten mukaista toimintaa ja vastaat sovituilta osin myös kuljetustoiminnasta. Teet tiivistä yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Työpaikan optimaalisin sijainti on pääkonttorillamme Siilinjärvellä. Myös muut tehdaspaikkakuntamme ovat mahdollisia sijoituspaikkoja.

Odotamme Sinulta vähintään muutaman vuoden työkokemusta hankintatehtävistä ja sopivaa koulutustaustaa. Kokemus rakennusalalta tai työskentelystä kiviaineksen parissa katsotaan eduksi. Työssä menestyminen edellyttää hyvää ymmärrystä hankintatoimesta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kommunikoida vaivatta myös englanniksi. Henkilönä olet tuloshakuinen, vaikuttamiskykyinen ja analyyttinen – unohtamatta hymynkaretta suupielessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Lujabetonin hankinta- ja logistiikkajohtaja Pekka Tiihonen, puh. 044 585 2208, pekka.tiihonen@luja.fi ja Eezy Personnel, aluepäällikkö Terhi Tuukkanen, puh. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@eezy.fi.

Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 14.4.2020 mennessä osoitteessa www.personnel.fi.

Katso video: https://youtu.be/u-QcQYGzJ30

Lujabetoni kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Lujabetoni on Suomen kolmanneksi suurin betoniteollisuusyritys, jossa työskentelee lähes 900 lujaa ammattilaista. Lujabetonilla on Suomessa 24 elementti-, valmisbetoni-, ja betonituotetehdasta. Lisäksi Ruotsissa ja Venäjällä on yhteensä 7 tehdasta.

Lujabetoni Oy

Lujabetoni kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Lujabetoni on Suomen kolmanneksi suurin betoniteollisuusyritys, jossa työskentelee lähes 900 lujaa ammattilaista. Lujabetonilla on Suomessa 24 elementti-, valmisbetoni-, ja betonituotetehdasta. Lisäksi Ruotsissa ja Venäjällä on yhteensä 7 tehdasta.