(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Käyttötavarakaupassa tapahtuu paljon juuri nyt – verkkokauppa kasvaa, kilpailukenttä muuttuu ja uusia tuotteita tulee markkinoille jatkuvasti. Tässä markkinassa tavoittelemme kasvua ja erinomaista asiakaskokemusta tarjoamalla asiakkaiden haluamia tuotteita saataville. Kun taas tuotteemme ovat hintakilpailukykyisiä, laadukkaita ja turvallisia, asiakkaamme tekevät fiksuja ostoja. Mitä kaikkea tapahtuu ennen kuin tuote on myymälän hyllyssä asiakkaiden saatavilla? Kuka neuvottelee ja ostaa tuotteet ja miten tuotteet valitaan? Mistä tuotteet tulevat ja miten niiden laatu ja vastuullisuus varmistetaan? Nämä ovat niitä asioita, joiden parissa etsimämme hankintapäällikkö tulee työskentelemään. Kuinka sinä voit meitä tässä auttaa?

Haemme vähittäiskaupan ketjuohjaukseen hankintapäällikköä määräaikaiseen tehtävään. Hankintaorganisaatiomme vastaa ketjuvalikoimatuotteiden hankinnasta S-ryhmän market- ja rautakaupan ketjuille hankintastrategian mukaisesti.

Hankintapäällikkönä etsit valikoimiimme kysyntää vastaavat tuotteet ja tunnistat parhaat hankintalähteet globaalisti. Kilpailutat tavarantoimittajia parhaimman ostohinnan saavuttamiseksi, vastaat toimittajasopimuksien tekemisestä ja merkittävä osa arkeasi on yhteydenpito ja neuvottelu kansainvälisten hankintakumppaneidemme sekä toimittajien kanssa. Lisäksi vastaat tuotesaatavuuden varmistamisesta. Työpaikkasi on Ässäkeskuksessa Helsingin Vallilassa. Tehtävä on määräaikainen ja kestää kesäkuun 2021 loppuun saakka.

 

Tule voittavaan joukkueeseen

SOK:n vähittäiskaupan ketjuohjauksessa hankinnan yksikössä pukeutumisen tiimissä saat työkaveriksesi 10 hankinnan ammattilaista. Tässä joukkueessa taidamme itsenäisen työskentelyn mutta nautimme siitä, kun saamme tehdä toistemme kanssa töitä. Olemme toiminnassamme tuloshakuisia ja etsimme kaiken aikaa uusia hankintakanavia ja neuvottelemme tuloshakuisesti joka päivä.

”Markkina muuttuu hurjaa vauhtia ja niin muuttuvat myös kuluttajien tuotetarpeet. Et siis toimi vain olemassa olevien kontaktien kanssa vaan käytät monipuolisia vuorovaikutustaitojasi kartoittaessasi uusia yhteistyökumppaneita.”

Olisi melkoinen latteus todeta vain, että tässä tehtävässä saat näköalan kansainvälisen hankinnan maailmaan. Verkkokaupan kasvu, trendien muutokset, kivijalkakaupan rooli, digitalisaatio, kilpailukentän muutos, asiakkaiden odotukset – maailma ympärillämme muuttuu ja on murroksessa. Jo tänä päivänä asiakasomistajat voivat ostaa Prisman verkkokaupasta kymmeniä tuhansia tuotteita. Tähän kaikkeen pääset mukaan. Saat paljon vastuuta mutta myös vapautta ja kaiken tukemme onnistuaksesi.

Hankintatiimimme työ linkittyy isoon osaan koko talomme tekemistä. Työskentelemme hyvin monipuolisesti talomme eri osaajien kanssa valikoiman ja saatavuuden ohjauksen ammattilaisista laadun ja vastuullisuuden tiimeihin. Haemme tulevilta vuosilta vahvaa myynnin kasvua ja onnistuaksemme siinä on roolimme ja merkityksemme liiketoiminnalle aivan kriittinen. Meillä pääset eteenpäin katsovaan ja kehitysmyönteiseen organisaatioon ja saat rinnallesi työstään innostuneen ja motivoituneen joukon todella kovia osaajia. Olemme toiminnassamme dynaamisia ja teemme omia töitämme keskittyneesti, mutta monet asiat ratkaisemme porukalla. Olemme aina valmiita tukemaan ja auttamaan kollegaa, ja kokoonnumme tiimipalaverien lisäksi lounastunneille ja kahvihetkille. Saat myös erinomaiset henkilöstöetumme, joista voit lukea lisää täältä: https://www.s-kanava.fi/web/s-ryhma/s-ryhman-henkilostoedut

Teemme töitä paljon, mutta samalla joustot ja etätyömahdollisuudet auttavat arjen sujuvuudessa. Tämä tehtävä tarjoaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet oman osaamisen syventämiseen ja isona talona voimme tarjota sinulle monipuolisia oppimis- ja kehittymismahdollisuuksia.

 

Näillä taidoilla menestyt

Olet motivoitunut ja myyntihenkinen neuvottelija. Omaat kokemusta kansainvälisestä hankintatyöstä tai sinulla on vahvaa näyttöä myynnin tehtävistä. Pukeutumisen alueen tunteminen on iso etu. Tehtävässä viestintätaidot ovat merkittävässä roolissa ja kykenetkin kommunikoimaan sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Tunnet olosi kotoisaksi Excelin ja erilaisten järjestelmien kanssa. Olet analyyttinen ja numeroiden kanssa työskenteleminen on sinulle luontevaa. Olet määrätietoinen päätöksentekijä, et pelkää muutosta ja omaat hyvät organisointitaidot. Sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto.

Tässä tehtävässä on tärkeää, että osaat toimia osana joukkuetta. Osaat esittää näkemyksesi argumentoidusti ja viestiä ymmärrettävästi myös kansainvälisten kumppaneidemme kanssa. Haluat tukea ja auttaa toisia menestymään siinä missä me kaikki varmasti autamme sinua.

 

Mitä lupaamme sinulle?

Kansainvälisyyttä. Tehtävä on vahvasti kansainvälinen ja pääset tekemään yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa ympäri maailmaa. Tehtävässä toimit niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin tavarantoimittajien kanssa.

Vastuuta. Hankintapäällikkönä vastaat omien tuotealueidesi osalta hankintaneuvotteluista – toimittajien kartoituksesta aina siihen asti, kunnes tuote on myymälän hyllyssä. Tukenasi eri prosessin kohdissa joukko vastuualueidensa ammattilaisia.

Paikan Suomen johtavassa kaupanalan yrityksessä. Olet osana laajaa ammattilaisjoukkuetta yrityksessä, joka kehittää toimintaansa jatkuvasti.

Suomen laajimmat henkilöstöedut. S-ryhmän kattavista henkilöstöeduista löydät lisää täältä: https://www.s-kanava.fi/web/s-ryhma/s-ryhman-henkilostoedut

 

Miltä tämä kaikki vaikutti? Oletko kiinnostunut tästä tehtävästä?

Mikäli olet tältä istumalta valmis tulemaan työkaveriksemme, voit hakea tähän tehtävään oheisen hakulomakkeen kautta 26.3.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota hakemisen kanssa viime hetkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Rauno Pentikäinen puhelin 050 338 5617. Varmimmin Raunon saa kiinni 19.3. klo 11:00 – 13:00 tai 24.3 klo 9:00 - 11:00.