(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö
Kaarea Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Vahvistamme hankintaosaamistamme ja haemme kokenutta hankintapäällikköä hoitamaan Kaarea-konsernin julkisia hankintoja.

Hankintapäällikkönä vastaat kilpailutus- ja hankintaprosessista ja toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoimintayksiköiden kanssa. Keskeiset tehtäväsi ovat mm. toimittajahallinta, hankintojen valmistelu, kilpailutus-asiakirjojen laadinta, sopimusvalmistelu, vastuu prosessin etenemisestä, kilpailutukseen liittyviin asiakirja-pyyntöihin vastaaminen, ilman kilpailutusta toteutettavat osto- ja toimeksiantosopimukset, hankintojen raportointi ja seuranta sekä hankintatoimen kehittämistehtävät, ohjeiden laadinta ja kouluttaminen. Tehtävässä raportoit talous- ja hallintojohtajalle.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, vahvaa hankintalainsäädännön ja erilaisten hankintamenettelyiden käytännön tuntemusta sekä useamman vuoden kokemus julkisten hankintojen käytännön toteuttamisesta. Erityisesti arvostamme kokemusta palveluiden ja IT-järjestelmien hankinnoissa. Olet analyyttinen, ratkaisukeskeinen ja sinulla erinomaiset vuorovaikutustaidot. Haluat jakaa osaamistasi sekä kehittää Kaarean hankintoja. Näet hankinnat yhtenä osana organisaation menestystekijöistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia, vastuullisia sekä mielenkiintoisia työtehtäviä ympäristössä, jossa teemme työtä arvojemme mukaisesti - yhdessä, paremmin, sydämellä. Tehtävässä pääset kehittämään Kaarean hankintoja kokonaisvaltaisesti ja sinulla on mahdollisuus olla tekemässä Suomen parasta tukipalveluyhtiötä.

Hae tehtävää sähköisesti.