(Poistunut julkaisusta)

HANKINTAPÄÄLLIKKÖ
Nornickel Harjavalta

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Haemme osaavaan tiimiimme Harjavaltaan 
 
HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ
 
Tarjoamme sinulle  mielenkiintoisen työnkuvan jatkuvasti kehittyvässä organisaatiomme, hankintatiimimme esimiehenä. Tehtävässä pääset kehittämään hankintaprosessejamme entistä paremmiksi. Hankinnan osaajana saat työskennellä mielenkiintoisten projektien parissa nikkelinjalostuksen maailmanluokan asiantuntijayrityksessä. Vastuullesi kuuluvat tarveaineiden, koneiden, laitteiden ja palveluiden hankinnat. Vastaat myös kilpailutusten tekemisestä, laadit sopimuksia ja teet tiivistä yhteistyötä sekä kansallisten että kansainvälisten toimittajien kanssa.  Toivomme, että sinulla on vahvaa kokemusta hankintatehtävistä ja esimiestyöstä sekä osaamista sopimusvalmisteluista ja –oikeudesta.  Meillä arvostetaan aktiivista otetta, hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä vahvaa yhteispeliä. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. 
 
Tarjoamme sinulle itsenäisen työnkuvan ja paikan huipputiimissä. Meille on tärkeää panostaa henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin työssä. Tarjoammekin sinulle hyvät henkilökuntaedut ja paikan hyvässä porukassa. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa EHSQ- ja kehitysjohtaja Marko Mikkola p. 02-5371 2781, 22.1. klo 14-15:30 ja 29.1. klo 9-10:30  
 
Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 2.2.2020 nettisivuillamme osoitteessa www.nornickel.fi
Järjestämme haastattelut 10.2.2020.