(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö
Lujabetoni

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vahvin betoniosaaja etsii lisää menestystarinan tekijöitä

 Haemme Lujabetonille

HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ

 vastaamaan raaka-ainehankinnasta tehtaillemme

 Vastuullasi on kiviaineksen ja muiden tuotantomateriaalien hankinta yhtiön tehtaille. Työnkuvaasi kuuluu uusien toimittajien ja raaka-ainelähteiden haku ja hankinnan kehitystyö. Sinulla on ohjausvastuu sopimusten toteuttamisesta sekä operatiivisen hankinnan ohjauksesta ja kuljetustoiminnasta. Vastaat myös raaka-aineosaamisen kouluttamisesta linjaorganisaatioille. Teet tiivistä yhteistyötä erilaisten sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa. Työpaikan optimaalinen sijainti on Lujabetonin pääkonttorilla Siilinjärvellä. Tehtävä edellyttää matkustamista, pääosin kotimaassa.

Odotamme Sinulta muutaman vuoden työkokemusta hankintatehtävistä, kiviaines- tai rakennusalalta sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Työssä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, ymmärrystä hankintatoiminnasta sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on tehtävässä eduksi. Olet antanut jo vahvoja näyttöjä osaamisestasi aikaisemmissa tehtävissäsi, mutta sinulla on vahva halu kehittyä edelleen. Henkilönä olet tuloshakuinen, vaikuttamiskykyinen, analyyttinen sekä yhteistyökykyinen.

Tarjoamme Sinulle erinomaisen mahdollisuuden kiinnostavaan ja laajaan työnkuvaan menestyvässä, kasvustrategian omaavassa teollisessa konsernissa, jolla on vakaa ja kasvollinen perheyhtiöomistus. Tehtävässä pääset käyttämään itsenäisesti ja luovasti osaamistasi ja vahvuuksiasi toimintamme kehittämiseksi. Lujabetoni on tunnustettu myös alan vetovoimaisimpana työnantajana, panostamme henkilöstömme hyvinvointiin kattavasti ja tarjoamme laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antavat Lujabetonin hankinta- ja logistiikkajohtaja Pekka Tiihonen, puh. 044 585 2208, pekka.tiihonen@luja.fi ja Eezy Personnel, aluepäällikkö Terhi Tuukkanen, puh. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@eezy.fi.

Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 9.2.2020 mennessä osoitteessa www.personnel.fi.