(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö
HUS Logistiikka

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Haluatko sinä olla tekemässä kanssamme merkityksellistä työtä ja vaikuttaa sosiaali- ja terveydenhuollon hankintoihin?

Etsimme nyt HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ johtamaan kilpailutustiimiämme, johon kuuluu tällä hetkellä 13 hankinnan ammattilaista.

Tehtävässä vastaat siitä, että hankinnat kilpailutetaan ajallaan ja laadukkaasti. Tuet hankintakategoriatyötä ja kehität kilpailutusprosessia yhdessä tiimisi kanssa. Olet tärkeässä roolissa koko hankinnan kehittämisessä ja teet tiivistä yhteistyötä myös asiakkaiden kanssa.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta esimiestyöstä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Toivomme, että olet jo näyttänyt kykysi asiantuntijatyön kehittämisessä ja sinulla on useamman vuoden kokemus hankinnoista.

Arvostamme julkisten hankintojen tuntemusta ja näkemystä hankinnan kategoriatyöhön. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyviä projektinhallinnan taitoja ja kykyä yhdessä kehittämiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ja innostavan toimintaympäristön terveyden- ja sairaanhoidon palveluiden näköalapaikalla kehittyvässä organisaatiossamme. Tehtävä sijoittuu HUS Logistiikan hankintapalveluissa hankintajohtajan alaisuuteen. Kilpailutustiimin hankintapäällikkö kuuluu myös HUS Logistiikan hankinnan johtoryhmään.
 

Hakukelpoisuus Soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

 

Kohteen aloituspäivämäärä 2.1.2020

Ensisijainen sijainti: Vantaa

Organisaatio: 7601 Hankintapalvelut, HUS Logistiikka

Työsuhteen tyypp: Vakinainen

Työpaikan tyyppi: Vakio

Aikataulu: Kokopäiväinen

Työvuoro: kokopäivätyö   Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

 

Yhteystiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintajohtaja Timo Martelius, p. 050 410 2014