(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Houkuttelisiko sinua hankintapäällikkönä päästä itse määrittelemään oma tonttisi? Entä työskennellä roolissa, jossa et ainoastaan näe oman työsi tuloksia konkreettisesti, vaan tuotat myös arvoa suoraan työkavereillesi ja asiakkaille?

Meillä olisi tarjota sinulle tällainen mahdollisuus. Haemme nimittäin työkaveriksemme ensimmäistä hankintapäällikköämme. Hyppää mukaan, kun matkaamme Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi!

Sinun työsi tavoite on parantaa meidän lähes sadan kiinteistöpäällikömme työarkea. Vastuullasi ovat hankinnan prosessien ja järjestelmien kehittäminen, hankintamme standardisointi sekä sopimusneuvottelut merkittävimpien palveluntoimittajiemme kanssa. Olet kiinteistöpäälliköidemme sparrauskumppani ja luotettu neuvonantaja, kun he käytännössä tekevät merkittävimmän osan lähes 200 miljoonan euron vuotuisista ostoistamme. 

Käytännössä varmistat osaltasi manageroimiemme kiinteistöjen kustannustehokkaan ja laadukkaan hallinnoinnin. Konkreettisesti se tapahtuu

 • osallistumalla uuden hankintajärjestelmän kehitykseen ja käyttöönottoon
 • tekemällä puitesopimuksia suurimpien palveluntoimittajien kanssa
 • koordinoimalla yhteishankintoja ja läpiviemällä neuvotteluja palveluntoimittajien kanssa
 • kehittämällä ja ylläpitämällä tarkoituksenmukaista sopimusrekisteriä
 • tukemalla kiinteistöpäällikköjämme tärkeissä yksittäisissä hankinnoissa
 • läpiviemällä erinäisiä järjestelmä- ja prosessikehitysprojekteja ja
 • jalostamalla jatkossa hankinnan dataa myös toimintamme ja palvelutarjoomamme kehittämiseksi.

Meillä on hankinnassa useampia kehitysprojekteja menossa tai käynnistymässä. Näissä priorisoimme sopimusrekisterikäytäntömme prosessointia sekä hankintamme toimintamallien kehittämistä. Tärkeä osa työtäsi on myös järjestelmiemme kehittäminen – tämän osalta olemme jo käynnistäneet konsernitasoisen hankintajärjestelmämme uudistamisen, johon pääset mukaan.

Meille hankintatoimi on tärkeä osa liiketoimintamme arvontuottoa asiakkaillemme. Me käytämme asiakkaidemme rahoja hankkiessamme ja hallinnoidessamme palveluita manageroimillemme ja asiakkaidemme omistamille kiinteistöille. Onnistumisesi näkyy siis suoraan asiakkaidemme sijoitustoiminnan tuotossa.

Miksi meille eli arkesi työkaverinamme

Tulet varmaan nopeasti huomaamaan, että arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation sekä Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme kuin johtamisessa ja liiketoiminnassamme. Lupauksemme eivät lopu tähän, sillä lupaamme sinulle myös seuraavaa:

 1. Meillä pääset rakentamaan uutta. Et ainoastaan hankintaamme varsin vapaasti uudistaen ja parantaen vaan tuot panoksesi myös palvelutarjontamme kehittämiseen. Työskennellessäsi toimialan kärkikehittäjällä näet omien toimiesi vaikutuksen niin kiinteistöjen arvoon kuin asiakasarvomme tuottamiseen.
 2. Kanssamme tulet työskentelemään yhteisössä, joka ei alita rimaa tai jätä asioita lojumaan. Me teemme työtämme ylpeydellä mutta emme liian vakavasti – tosissaan mutta emme totisesti. Töitä saatamme tehdä ajoittain paljon, mutta tämän vastapainona työssäsi on paljon vapautta päättää oman arjen kulusta – siitä mitä, miten ja missä työsi teet.
 3. Pääset hankintavalintojen ja -päätöstemme kautta vaikuttamaan yhteiskuntamme ja tulevaisuutemme kannalta merkityksellisiin asioihin. Tämä johtuu mittaluokastamme. Teemme ekologisesti kestäviä hankintapäätöksiä Pohjoismaiden suurimpana alamme yrityksenä ja meidän kaikkien yhteisiä rahoja sijoittavien, Suomen suurimpien sijoittajien hyväksi.
 4. Meillä on kasvollinen omistaja ja vakaa toimintaympäristö, mikä tarkoittaa kehittymistä ja tavoitteiden eteen työskentelyä pitkällä tähtäimellä. Emme hae pikavoittoja tai kiristä hetkellisesti vyötä vaan panostamme henkilöstön hyvinvointiin, laadukkaaseen työhön ja asiakkaidemme palveluun. Siksi sinäkin menestyt kanssamme.
 5. Arjessasi näkyy positiivisuus. Sitä ruokkivat mutkaton työyhteisö ja onnistumiset työssämme. Valittamisen ja murehtimisen sijaan keskitymme ratkaisuihin, ja seisomme selkä suorana työmme ja tuloksiemme takana.

Uskomme, että tämä tehtävä tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden oman osaamisesi kasvattamiseen. Pääset mukaan konsernitasoiseen hankintamme kehittämiseen, ja mikäli alamme ei ole sinulle entuudestaan tuttu, se sellaiseksi vähitellen tulee.

Oletko etsimämme osaaja?

Ehdoton edellytys tässä tehtävässä onnistumisen kannalta on aikaisempi kokemuksesi ja näyttösi hankintatoimen hallinnasta ja kehittämisestä. Sinulle itsellesi on hyötyä, mikäli sinulla on kokemusta teknisten palveluiden ostamisesta tai toimialastamme mutta välttämättömyyksiä nämä eivät ole. Järjestelmäkehityksemme kaivatessa kontribuutiotasi, halusi osallistua tähän työhön on tärkeää.

Lisäksi on tärkeää, että olet itseohjautuva etkä lannistu uusien asioiden edessä vaan tartut rohkeasti toimeen – kysyt ja kyseenalaistat, löydät ratkaisuja, esität argumentoiden vaihtoehtoja ja viet asiat päätökseen. Osaat priorisoida, ja sinnikkyytesi ansioista et lamaannu ensimmäisessä pompussa. Sinulle on luontevaa tehdä töitä yhdessä toisten kanssa ja taidat vaikuttavan sekä oikea-aikaisen viestinnän – myös englanniksi. Eikä haittaa ole, jos positiivisuus on yksi luonnettasi kuvaava piirre.

Miltä vaikutti? Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Tapio tai Mikko juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Tapion tavoitat 20.11.2019, 27.11.2019 ja 2.12.2019 klo 13-15 numerosta 040 521 5581. Voit myös laittaa sähköpostia tapio.alapoti@newsec.fi. Mikon tavoitat numerosta 050 315 2511 tai sähköpostitse mikko.simpanen@newsec.fi.

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 9.12.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.