(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö
NCC Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Onko sinulla hyvät yhteistyötaidot sekä laaja rakennusalan tuotteiden ja palveluiden tuntemus? Haluatko vaikuttaa toimintatapojen kehittämiseen? Rakenna uusi urasi hyvien työkavereiden ympäröimänä NCC:llä!

Haemme nyt NCC Building Suomen hankintaorganisaatioon hankintapäällikköä. Tässä avainroolissa pääset mm. johtamaan kategoriataktiikoiden tueksi perustettavien asiantuntijatiimien toimintaa.

Hankintapäällikkönä:

- vastaat sinulle nimettävien hankintakokonaisuuksien toimintatapojen määrittelemisestä asiantuntijatiimiä ohjaten (edustajat mm. tuotannosta, suunnittelusta, hankinnasta ja laskennasta)

- vastaat kausisopimusten laadinnasta ja ylläpidosta sisältäen mm. sopimusneuvottelut, säännöllisen yhteydenpidon seurantapalavereiden muodossa, yhteistyön kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden laadinnan ja seurannan sekä sisäisten palautteiden seurannan ja viestinnän

- osallistut hankintataktiikan ja hankinnan prosessien kehittämiseen ja jalkauttamiseen

- osallistut pohjoismaiseen hankinnan kategoriatyöhön

Toivomme sinulta:

- Rakennusalan koulutusta tai käytännön kautta hankittua osaamista sekä kokemusta työmaatehtävistä

- erinomaisia vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa

- analyyttistä ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta - näet haasteet mahdollisuutena oppia uutta

- suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi

Olet oikea henkilö joukkoomme, jos sinulta löytyy innokkuutta pitää itsesi ajan tasan tasalla alan kehityksestä ja uusista mahdollisuuksista sekä halua verkostoitua. Tunnet jo rakennusalan toimittajakenttää ja osaat aktiivisesti etsiä myös uusia toimijoita sekä tehdä toimittaja-arviointeja. Toivomme, että sinulta löytyy halua vaikuttaa toimintatapojen kehittämiseen ja uudistamiseen.

NCC:n hankintaorganisaatiossa pääset työskentelemään läheisesti monipuolisten hankkeiden parissa asuntorakentamisesta erikoisrakentamiseen ja varmistat osaltasi optimaaliset hankinnan toimintatavat. Toimitilarakentamisen, asuntorakentamisen, korjausrakentamisen ja erikoisrakentamisen toimialamme kehittävät kouluja, sairaaloita, teitä, siltoja, asuntoja, toimistoja ja paljon muuta. Työnantajana NCC tarjoaa suuren konsernin vakauden ja mahdollisuuden kansainväliseen urakehitykseen Pohjoismaissa ja muualla. Tarjoamme lisäksi kattavat työsuhde-edut, kuten Kunnonrakentajat -hyvinvointiverkoston. Pääkaupunkiseudun ytimessä Ruskeasuolla sijaitsevalla toimistollamme on ilmainen, lämmitetty parkkihalli ja myös hyvät julkiset kulkuyhteydet joka suuntaan.

Kerro meille osaamisestasi ja hae paikkaa 30.11. mennessä. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lisätietoja antaa Esa Ojanperä, puh. 050 052 2852.