(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö
NCC Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Onko tässä uusi tehtäväsi NCC:llä?

Haemme erikoisrakentamisen yksikköömme hankintapäällikköä vastaamaan projektihankintojen johtamisesta. Erikoisrakentamisen parissa pääset varmistamaan ainutlaatuisten hankkeidemme, kuten tehtaiden ja sairaaloiden, laadukkaan toteutuksen hankinnan näkökulmasta, sekä kehittämään yhteistyömallejamme ja hankintastrategiaa projektien menestystä tukeviksi. Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisia haasteita hankinnan ja johtamisen parissa uudenlaisten, uniikkien projektien maailmassa.

Hankintapäällikkönä: 

  • vastaat itsenäisesti ja tiimisi kanssa rakennus- ja laskentavaiheen hankinnoista yhteistyössä laskennan, tuotannon ja muun hankintaorganisaation kanssa. Toimit oman vastuualueesi hankintainsinööri(e)n esimiehenä.
  • tunnet rakennusalan toimittajakenttää etenkin ja osaat aktiivisesti etsiä myös uusia toimijoita sekä osallistut tarvittaessa toimittaja-arviointeihin. Tehtävänäsi on myös luoda ja kehittää yhteistyömalleja ja kumppanuuksia toimittajien kanssa.
  • osallistut hankintastrategian ja hankinnan prosessien kehittämiseen ja jalkauttamiseen hankinnan laajennetun johtoryhmän jäsenenä.

Olemme kiinnostuneita osaamisestasi

Viihtyäksesi NCC:llä sinun tulee olla valmis uusiin haasteisiin ja sinulla tulee olla rohkeutta ajatella asioita uudella tavalla. Meille on tärkeää, että haluat olla mukana kehittämässä toimivaa, motivoitunutta ja osallistuvaa tiimiä.

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa rakennusalan koulutusta tai käytännön kautta näyttöjä osaamisesta hankinta- ja/tai rakennusalan työmaatehtävistä
  • motivaatiota työskennellä esimiestehtävissä ja mielellään aikaisempaa esimieskokemusta sekä halua toimia myös muutosjohtajana
  • erinomaisia vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa
  • analyyttistä työskentelyotetta
  • englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi

Olet päättäväinen ja tuloshakuinen ja sitoutunut asetettuihin tavoitteisiin sekä toimimaan NCC:n arvojen mukaisesti. Olet energinen ja oma-aloitteinen ja pidät itsesi ajan tasalla alan kehityksestä ja uusista mahdollisuuksista. Sinulla on ratkaisukeskeinen asenne ja näet ongelmat haasteina. Sinulla pysyy langat käsissäsi tiukoissakin tilanteissa. Olet selkeä viestijä ja luonteva yhteistyön rakentaja eri tahojen ja sidosryhmien kanssa.

Tule mukaan kehittämään ja kehittymään!

Hae tehtävää 31.10.2019 mennessä. Lähetäthän CV:si ja ansioluettelosi helppokäyttöisen järjestelmämme kautta pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa tuotantojohtaja Elina Tuohino 050 5492710. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!