(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö
PlusTerveys Hammaslääkärit

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Haemme PlusTerveyteen aktiivista ja ammattitaitoista

HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan organisaatiomme suorista ja epäsuorista hankinnoista. Hankintapäällikkönämme varmistat ja kehität tavarantoimittajien jakelukanavien toimivuutta ja hankintojen kilpailukykyä sekä hoidat suhteet tavarantoimittajiimme ja vastaat sopimusneuvotteluista. Alueellesi kuuluvat suun terveydenhuollon hankinnat, ml. tarveaineet, instrumentit ja hoitokoneet ja vastaat myös PlusTerveys konsernin työsuhdeautojen hankinnoista. Myös kiinteistö- ja rakentamispalveluiden ostaminen kuuluvat vastuualueellesi. Tuet toimipisteidemme vetäjiä myös epäsuorissa hankinnoissa ja autat heitä vastaanottojen remonttien ostamisessa. Tukenasi on kahden hengen hankintatiimimme, jonka lähijohtajana toimit.

Toivomme sinulta raudanlujia neuvottelutaitoja ja kokemusta lähijohtajana toimimisesta. Hyvän organisointikykysi ansiosta sinulla pysyy useammankin projektin, hankkeen ja neuvottelun langat käsissäsi rinnakkain. Pystyt kasvattamaan avoimella viestinnälläsi koko organisaation ymmärrystä tehokkaasta ostamisesta ja varastojen hallinnasta. Sinulla on jo näyttöjä toimivien prosessien rakentamisesta ja tunnet digitaalisuuden ja datan tarjoamat mahdollisuudet kehittämisessä. Kehittämisen ohella hoidat sujuvasti ja luotettavasti myös hankintatehtäviin liittyvät rutiinit.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan nopeasti kehittyvällä suun terveydenhuollon toimialalla ja pääset mukaan kehittämään suun terveydenhuollon asiakkaillemme entistä parempaa palvelukokemusta. Meillä on hyvät henkilöstöedut ja työkavereinasi ja apunasi on kokeneita alan asiantuntijoita Helsingin Malmilla sekä koko Suomen kattavassa toimipisteidemme verkostossa. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä antaa Arespartnersin seniorikonsultti Johanna Lipponen, puh. 044 738 8988, tavoitettavissa varmimmin ke 14.8. klo 16-17 ja ma 19.8. klo 8:30 – 9:30. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 28.8.2019 mennessä osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets.