(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Hankintapäällikkö

Hankintapäälliköksi Suomen johtavaan infrayritykseen

Haemme nyt hankintapäällikköä rakennusteknisiin palveluihimme. Nyt on mielenkiintoinen aika tulla Destialle, sillä olemme äskettäin uudistaneet strategiamme, organisaatiomme ja arvomme. Toimintakulttuurimme on muuttumassa entistä avoimempaan ja yhteisöllisempään suuntaan niin sisäisesti kuin ulkoisesti ja laajennamme toimintojamme niin uusiin palveluihin kuin Suomen rajojen yli Ruotsiin ja Norjaan.

Tehtäviisi kuuluvat materiaali- ja palveluhankintojen koordinointi, seuranta, kilpailuttaminen, urakkaneuvottelut sekä hankinta-asiakirjojen valmistelu, hankintastrategian ja -prosessien kehittäminen sekä jalkauttaminen hankinnan johtoryhmän jäsenenä, toimiminen esimiehenä oman liiketoimintaryhmän hankintainsinööreille, hankintaresurssien koordinointi oman liiketoimintaryhmän projekteille, hankintatoimen toiminnan seuraaminen ja raportointi sekä liiketoimintaryhmän että hankinnan johdolle, kiinteä yhteistyö Destian muun hankintaverkoston, laskennan ja hankkeiden työnjohdon kanssa sekä Destian kumppaneiden ja verkostojen ylläpito.

Muutosjohtajuutta ja esimieskokemusta

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on näyttöjä tuloksellisesta hankintaosaamisesta, aikaisempaa esimieskokemusta sekä kykyä toimia muutosjohtajana, teknisen tai kaupallisen alan soveltuva koulutus, kykyä ja halua sitoutua yhteisesti asetettuihin tavoitteisiin, järjestelmällinen, suunnitelmallinen ja tulosorientoitunut toimintatapa, sekä suomen ja englannin sujuva kielitaito. Muu kielitaito katsotaan eduksi (mm. ruotsi)

Kansainväliset hankinnat ja neuvottelutaidot

Lisäksi arvostamme, jos sinulla on kokemusta kansainvälisistä hankinnoista, erinomaiset vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaidot niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa sekä aikaisempaa työkokemusta energia-, teollisuus tai siltarakentamisen toimialoilta.

Matias ja Annina kertovat lisää tehtävästä ja Destialla työskentelystä

Ole yhteydessä hankintajohtaja Matias Honkarilaan, puh. 040 3528 982, matias.honkarila@destia.fi tai liiketoimintaryhmän johtajaan Annina Peisaan, puh. 0400 683 708, annina.peisa@destia.fi. He kertovat mielellään lisää työtehtävistä ja Destialla työskentelystä.

Hakeminen on helppoa

Tarvitsemme vain CV:n ja muutaman sanan siitä, miksi hankintapäällikön työ Destialla olisi sopiva askel urallasi.  Hakuaikaa on 23.8. asti, mutta suljemme haun heti oikean henkilön löydyttyä.