(Poistunut julkaisusta)

HANKINTAPÄÄLLIKKÖ
Lahti Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Saat itsenäisen vastuun hankintatoimesta ja toteutat kilpailutuksia sekä hankintoja yhdessä liiketoimintojen kanssa.

Lahti Energia –konserni vahvistaa organisaatiotaan ja hakee hankintapäällikköä

Vastaat tässä uudessa tehtävässä hankintatoimen kehittämisestä ja kilpailutuksista itsenäisesti. Kehität erilaisia hankintamalleja ja luot prosesseihin systematiikkaa vuosikelloajattelun kautta. Toteutat pieniä ja suuria hankintoja yhdessä liiketoimintojen kanssa ja tehtäviisi kuuluu myös hankintojen raportointi läpi organisaation.

Odotamme sinulta vastuullista ja aktiivista työotetta, yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tuotantotalouden insinööri / DI). Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä teollisuuden alalta ja julkisista hankinnoista katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä energiayhtiössä sekä mahdollisuuden kehittää hankintatoimea itsenäisesti. Henkilöstöetumme ovat kilpailukykyiset ja joukkoomme kuuluu sekä nuoria kykyjä että kokeneempia konkareita.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Juha Laurila, puh. 044-975 7848. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi viimeistään 18.6.2019  www.mercuriurval.fi viitenumero FI-14109. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.