(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Vantaan kaupunki, konserni- ja asukaspalveluiden toimiala,
Hankintakeskus

Kielotie 14 A, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Hankinnan vahva osaaja, tule Vantaalle!

Haemme hankintakeskukseen hankintapäällikköä vastaamaan kilpailuttamisen ja sopimushallinnan operatiivisista toiminnoista ja niiden kehittämisestä. Hankintapäällikkö toimii 12 hengen hankintatiimin lähiesimiehenä. 

Hankintapäällikön vastuulla on, että hankintatiimi toteuttaa kaupungin strategisia tavoitteita hankintojen kautta. Hankintapäällikön tehtävänä on huolehtia työyhteisön hyvinvoinnista, kannustaa työntekijöitä ja vastata hankintatiimin tehokkuudesta ja kehittämisestä. Hän saa johdettavakseen ammattitaitoisen ja motivoituneen hankintojen asiantuntijatiimin, joka koostuu mm. hankinta-asiantuntijoista ja -lakimiehistä.

Hankintapäällikkö vastaa 

  • hankintakeskuksessa kilpailuttavien hankintojen kokonaishallinnasta
  • kilpailuttamisprojektien vastuuttamisesta hankintaprosessien vetäjille
  • resurssien varmistamisesta
  • toiminnan kehittämisestä

Hankintapäällikön tehtäviin sisältyy myös yhteistyö sisäisten asiakkaiden kanssa, kilpailuttamisaikataulujen (vuosikellot) laadinta, asiakkaiden hankintatarpeiden kaupunkitasoinen koordinointi sekä kouluttaminen.

Vantaan kaupunki on edelläkävijä vastuullisuusasioiden huomioimisessa julkisissa hankinnoissa. Meillä kehittäminen on aidosti arkea ja hankintojen prosessit ovat kunnossa. Olemme mukana useassa kansallisessa sekä kansainvälisessä hankintojen kehittämiseen liittyvässä hankkeessa ja yksi kärkihankkeistamme on hankintojen strategisen johtamisen kehittäminen.

Hankintakeskuksessa on välitön ja rento ilmapiiri tehdä töitä. Työpaikka sijaitsee Tikkurilassa erinomaisten yhteyksien äärellä, modernissa Kielotie 14:n toimitilassa. 

Vantaan kaupungille tulee uusi organisaatiorakenne 1.1.2020. Hankintapäällikön tehtävään valittu hoitaa tehtäväänsä ensin konserni- ja asukaspalveluiden toimialalla hankintajohtajan alaisuudessa. 1.1.2020 lähtien tehtävä sijoittuu henkilöstön ja konsernipalveluiden palvelualueelle hankintajohtajan alaisuuteen.

Vantaa tunnetaan metropolialueen kaupunkina, jolla on rohkeutta, tahtoa ja taitoa tehdä asioita uudella tavalla. Kehittämistyössä toimimme aktiivisesti erilaisissa verkostoissa. Etsimme ratkaisuja ja käymme vuoropuheluja yli rajojen. Lisätietoja Uuden Vantaan palvelualueista löydät https://bit.ly/2v9z1rS


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, riittävä kokemus hankinnoista ja kyky toimia esimiestehtävissä.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Julkisten hankintojen osaamista ja hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Luemme eduksi: Aiemman kokemuksen esimiestehtävistä ja hyvän organisointikyvyn.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 4645,82 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Hankintajohtaja, Ekholm Tiina
P. 0503813852
tiina.ekholm@vantaa.fi

Tavoitettavissa seuraavasti:

  • pe 10.5. klo 15.30 - 16.30 
  • ma 13.5. klo 14.00 - 16.00 
  • pe 17.5. klo 12.00 - 14.00

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.