(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö
Järvenpään kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Haemme Järvenpään kaupungin Konsernipalveluihin

HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ

aloitus sopimuksen mukaan.

Hankintapäällikkönä vastaat kaupungin hankintoihin, sopimuksiin ja toimitusketjun hallintaan liittyvistä asiantuntijapalveluista. Toimit johtavana asiantuntijana huolehtien, että palvelujen ja tavaroiden ostoissa sopimusten- ja toimittajasuhteiden hallinta sekä kilpailutukset toteutetaan kaupungin kokonaisedun mukaisesti. Toimit tehtävässäsi hankintatiimin esimiehenä.

Hankintapäällikkönä varmistat, että kaupungilla on systemaattinen toimintatapa sujuvaan toimitusketjun hallintaan. Teet hankintatarpeiden arviointia, hankintalainsäädännön mukaisia kilpailutuksia, sopimusten aikaista laadunvalvontaa ja kehittämistä sekä huolehdit sopimussuhteiden hallitusta päättämisestä ja jatkuvuuden hallinnasta. Tehtäväsi sisältää lisäksi hankintaprosessiin liittyvää neuvontaa, hankintaprosesseihin osallistumista, sopimusten laadintaa ja kouluttamista.

Odotamme Sinulta syvällistä ja laaja-alaista kokemusta hankinnoista ja toimitusketjun hallinnasta sekä alan lainsäädännön, erityisesti hankintalainsäädännön, tuntemusta. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset lisäksi tiimityöskentely-, neuvottelu- ja esiintymistaitoja, kyvykkyyttä ohjelmistojen hallintaan sekä sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisukykyä. Aiempi esimieskokemus katsotaan eduksesi.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintojohtaja Toni Pallaspuro, puh. 050 320 8859, toni.pallaspuro@jarvenpaa.fi.

Hakuaika päättyy 25.4.2019 klo 15.

Kelpoisuusehdot

Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa tai korkeakoulututkintoa yhdistettynä kattavaan työkokemukseen vastaavan kaltaisista tehtävistä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palvelussuhteen ehdot

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Järvenpään kaupunki on savuton työpaikka.