(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö
Merima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Tule hankintapäälliköksi kasvavan ja kehittyvän hankintaorganisaatiomme tueksi.

Merima on merkittävä laivanrakennusalalla toimiva kasvava ja kansainvälinen projektinhallintatalo. Vahvistamme hankintaorganisaatiotamme ja haemme nyt hankintapäällikön tittelillä toimivaa luottopakkia hankintajohtajamme tueksi seuraamaan laivaprojektiemme tuloksellista hankinnan toteutumista. Kyse on uudesta positiosta organisaatiossamme.

Tehtävässäsi toimit hankintajohtajamme oikeana kätenä ja vastuullasi on varmistaa laivaprojektiemme hankintojen osalta budjettien, laadun- ja toimitusvarmuuden toteutuminen tiiviissä yhteistyössä projektiorganisaatioidemme kanssa. Työtehtäviisi kuuluu mm. uusien toimittajien etsiminen ja yhteistyön kehittäminen nykyisten toimittajien kanssa, osallistut hankintasuunnitelmien laatimiseen ja seurantaan, olet osallisena sopimusneuvotteluissa ja vastaat hankintasopimusten laatimisesta. Sinulla on lisäksi erittäin keskeinen rooli kasvavan hankintaorganisaatiomme osaamisen kehittämisessä, toimintatapojen vakiinnuttamisessa ja tavoitteiden seuraamisessa. Olet kiinteästi mukana myös yrityksen hankintatoimen ja ostoprosessien kehittämisessä sekä tehostamisessa yhdessä muiden hankinnan ammattilaisten sekä sisäisten sidosryhmien kanssa.

Hankintapäällikkönä hallitset helposti monia suurempia kokonaisuuksia samanaikaisesti ja sinulla pysyvät narut tiukasti käsissä. Edellä mainitusta huolimatta sinussa kuitenkin asuu ns. hands on -tyyppi, etkä epäröi tarttua toimeen tilanteen niin vaatiessa. Hektinen projektiliiketoiminta ja nopeasti muuttuva toimintaympäristö antavat lisää virtaa tekemiseesi. Sosiaalisilta taidoiltasi olet taitava navigoija niin omassa organisaatiossa kuin suhteessa ulkopuolisiinkin - taitavat yhteistyötaidot kaikkien sidosryhmien kanssa ovat välttämättömyys tehtävän menestyksekkään hoitamisen kannalta. Yhteistyökumppanina olet vastuuntuntoinen, luotettava ja tekemistäsi leimaa oma-aloitteisuus, järjestelmällisyys ja jämäkkyys.

Etsimällämme henkilöllä löytyy monipuolista hankinnan osaamista pidemmältä ajalta, mutta myös motivaatiota oppia uutta ja kehittää itseään. Tunnet hankintatoimen sopimukselliset ja kaupalliset lainalaisuudet sekä osaat tulkita ja soveltaa suunnitelmia ja piirustuksia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • DI/Insinöörin tutkintoa, mielellään rakennus- tai konetekniikan puolelta
  • Usean vuoden kokemusta asennusalihankinnan- ja materiaalien hankintatoiminnasta (5-10 vuotta)
  • Erinomaista suomen kielen taitoa sekä hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • Puusepän- ja/tai ohutlevyteollisuuden toiminnan ja materiaalien tuntemusta
  • Hyviä IT-taitoja (Microsoft Office, AutoCad, ERP -järjestelmät)
  • Kustannus- ja laatutietoisuutta
  • Itsenäistä ja aktiivista työskentelyä yhteistyössä muun organisaation kanssa
  • Hyviä neuvottelu ja tiimityötaitoja

Tarjoamme vastuullisen, monipuolisen ja laaja-alaisen tehtäväkentän kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä mielenkiintoisella alalla. Pääset osalliseksi työstään erittäin innostunutta työyhteisöä, missä positiiviset kasvun haasteet yhdistyvät vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Saat mahdollisuuden kehittää niin omaa kuin organisaatiomme osaamista ja osallistua yrityksemme rakentamiseen positiivisten kasvuhaasteiden edessä.

Toimipaikkasi sijaitsee Helsingin Heikinlaaksossa yhtiön päätoimipaikassa. Työ edellyttää matkustusvalmiutta myös ulkomaille.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian (kuitenkin viimeistään 30.4.2019), sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Lähetä hakemuksesi sähköpostiin careers@merima.fi ja käytä hakemuksessasi viitettä ”Hankintapäällikkö”. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 15-17 hankintajohtaja Harri Suutari p.040-7573527.