(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Vahvistamme hankintaorganisaatiotamme ja haemme nyt uudistushenkistä

Hankintapäällikköä

Sinun roolisi

vastaat eri hankintakategorioista ja hankintatoimen kehittämisestä yhdessä muiden hankinnan ammattilaisten kanssa. Huolehdit Bonava Suomen nimettyjen kategorioiden ennakkokyselyistä, sopimusneuvotteluista sekä sopimusten implementoinnista ja seurannasta. Tunnet hyvin tärkeimmät toimittajat sekä osallistut aktiivisesti uusien etsimiseen. Tehtäviisi kuuluu myös yhteydenpito sidosryhmiin sekä uusien tuote- ja urakkaratkaisujen etsiminen osana Building System kehitystyötä. Tehtävä sijaitsee pääkaupunkiseudun toimipisteessä, työskentelemme moderneissa tiloissa Helsingin ydinkeskustassa Sanomatalossa.

Odotamme

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tutkintoa (insinööri AMK, DI tai opistotutkinto), sekä usean vuoden kokemusta monipuolisista rakentamisen hankintatoimen tehtävistä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää ymmärrystä rakentamisprosesseista sekä hyvää tuntemusta rakentamisen sopimuskäytännöistä ja -ehdoista. Teollisen tuotannon ohjaus ja hankintaosaaminen voi olla vaihtoehtoinen osaamisalueesi. Menestyäksesi tehtävässä, sinulla on hyvät tiimityötaidot ja intohimoa kehittää rakentamisen toimintatapoja. Tulet sujuvasti toimeen myös englanninkielellä.

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonava Suomea. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.

Join our journey

Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti Saara Hirsto, +358 50 585 3979, saara.hirsto@compasshrg.fi 

Hae tehtävään oheisesta linkistä https://bit.ly/2ONf5UL

Bonava

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi luomme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Haemme huipputiimeihimme innostuneita alan ammattilaisia. Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja sekä mukavampaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle kotimatkalle yrityksessä, jolla on yli 80 vuoden kokemus alalta. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuttasi. Osaava henkilöstö on koko toimintamme sydän. Yhdessä voimme saavuttaa visiomme.