(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2018

Hankintapäällikkö

Työavain 1-164-18
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 10.12.2018 kello 15:45
Hankintakeskus , Asemakuja 2 C, 3.krs. 02770 Espoo
Konserniesikunta ja konsernipalvelut, Hankintakeskus
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Espoo on Suomen toiseksi suurin kaupunki ja vastuullinen edelläkävijä, joka toteuttaa kuntalaisten eduksi laadukkaita ja taloudellisia hankintoja, joilla on laajat myönteiset yhteiskunnalliset vaikutukset. Espoo edistää hankintojen kautta tervettä kilpailua, yritysystävällisiä ja innovatiivisia hankintoja sekä kestävää kehitystä. Espoon kaupungin hankintakeskuksen tehtävänä on vastata keskitetysti Espoon kaupungin hankintojen suunnittelusta, valmistelusta ja toteuttamisesta sekä sopimuksista ja sopimusseurannasta. Kehitämme ja uudistamme voimakkaasti Espoon kaupungin hankintatoimea ja haemme joukkoomme uudistamishaluista ja ennakkoluulotonta hankinnan ammattilaista rakentamaan tulevaisuutta kanssamme. Haemme nyt joukkoomme hankintapäällikköä, jonka tehtävänä on roolista riippuen vastata hankintayhteistyöstä valitun toimialan kanssa, hankintatiimin johtamisesta tai sopimus- ja toimittajahallinnasta. Osallistut myös Espoon kaupungin hankintaprosessien ja -menetelmien kehittämiseen ja vaativien kilpailutusten suunnitteluun ja toteuttamiseen. Tehtävään kuuluu laajan yhteistyöverkoston rakentaminen ja sen yhteistyön kehittäminen.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään hankintatoimen kokemusta ja näkemystä hankintatoimen strategisesta ja operatiivisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii lisäksi hankinnan eri vaiheiden, kokonaisuuden ja kokonaisuuksien hallintaa, kykyä kehittää toimintamalleja ja -prosesseja, priorisointikykyä, analysointitaitoja sekä kykyä johtaa erilaisia projektitiimejä ja ratkaisukeskeistä ja asiakaslähtöistä toimintatapaa.

Arvostamme julkisista hankinnoista, käytännön kokemusta kategoriajohtamisesta sekä strategista näkemystä hankintatoimesta. Olet tuloshakuinen ja toimeen tarttuva uudistaja, joustava, paineensietokykyinen ja verkostoituva tiimipelaaja. Sinulla on erinomaiset yhteistyö-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ja osaat viedä muutoksia käytäntöön. Sähköiset työskentelytavat ovat sinulle tuttuja ja omaksut helposti uusien työvälineiden tehokkaan käytön. Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön, monipuolisen työnkuvan ja mielenkiintoisen näköalapaikan Suomen toiseksi suurimman kaupungin ytimeen laaja-alaisten hankintojen kautta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 4050,00 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossa


Espoo on Suomen toiseksi suurin kaupunki ja vastuullinen edelläkävijä, joka toteuttaa kuntalaisten eduksi laadukkaita ja taloudellisia hankintoja, joilla on laajat myönteiset yhteiskunnalliset vaikutukset. Espoo edistää hankintojen kautta tervettä kilpailua, yritysystävällisiä ja innovatiivisia hankintoja sekä kestävää kehitystä. Espoon kaupungin hankintakeskuksen tehtävänä on vastata keskitetysti Espoon kaupungin hankintojen suunnittelusta, valmistelusta ja toteuttamisesta sekä sopimuksista ja sopimusseurannasta. Kehitämme ja uudistamme voimakkaasti Espoon kaupungin hankintatoimea ja uuden toimintamallin käyttöönoton myötä haemme joukkoomme uudistamishaluisia ja ennakkoluulottomia hankinnan ammattilaisia rakentamaan tulevaisuutta kanssamme. Tarjoamme kehittyvän ja kunnianhimoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi hankinnan ammattilaisena. Espoo on yli 270 000 ihmisen kotikaupunki, joka työllistää lähes 14 000 työntekijää. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Hankintakeskuksen johtaja Ari Erkinharju
0407598743
etunimi.sukunimi@espoo.fi