(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö
Nurmijärven kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Oletko kilpailutusten ykköstykki? Saatko niskalenkin sopimusten kiemuroista ja selätätkö vaativankin hankinnan? Löytyykö Sinusta etsimämme potentiaali ja into Suomen suurimman kunnan hankintojen kehittäjäksi?

Tehtävänäsi on rakentaa kunnan hankintatoimesta Suomen timanttisin, kehittämällä kuntatasoista hankkimista yhdessä tiimiisi kanssa. Sinulla on vahvaa näkemystä julkisten hankintojen kehittämisen mahdollisuuksista ja johdonmukainen ote varsi-naiseen kehittämiseen. Ajattelet strategisesti ja sinulla on aktiivinen ote käytännön kilpailutustyöhön. Tarjoamme rennon, mutta dynaamisen ja ammattimaisen työyhteisön sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työssäsi omien toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Tehtävänäsi on johtaa kunnan hankintatoimea ja vastata hankintaprosessien suunnittelusta, ohjaamisesta ja kehittämisestä muun muassa hankintamenetelmiä, ohjeita ja malliasiakirjoja kehittäen. Toimit tiimin esimiehenä, kilpailutat kunnan keskitettyjä tavara- ja palveluhankintoja yhdessä tiimisi kanssa, vastaat hankintoihin liittyvästä neuvonnasta ja koulutuksesta kunnan toimialoille.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja näyttöä monipuolisista ja vaativista hankinnoista.

Katso tarkemmat tiedot ja jätä hakemuksesi: www.nurmijarvi.fi/tyopaikat

Hakuaika päättyy 15.10.2018 klo 15.00