(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö
Yliopiston Apteekki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Haemme pääkonttorille YA-taloon Helsingin Pitäjänmäelle

Hankintapäällikköä

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Yliopiston Apteekki Suomen konsernin hankinnoista.

Hankintapäälliköllä on kokonaisvastuu Yliopiston Apteekin hankintaprosesseista ja kilpailutusten onnistumisista sekä ostoneuvotteluista kaikissa liiketoiminnoissamme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulutusta ja vahvaa osaamista ja kokemusta hankinnan toimintatapojen ja -prosessien kehittämisestä, niin suorien kuin epäsuorien hankintojen kohdalla sekä liiketoimintalähtöistä analyyttistä ajattelutapaa. Lisäksi kokemus onnistuneista projekteista ja kumppanuusverkoston hallinnasta ovat välttämättömiä tehtävässä onnistumiselle. Edellytämme kohtuullista matkustusvalmiutta ensi sijassa kotimaassa ja sujuvaan kielitaitoa englannista ja ruotsisista.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.10.2018 mennessä osoitteesta https://www.yliopistonapteekki.fi/yritys/tyonhakijat

Rekrytointiprosessissa käytämme videohaastattelua.

Lisätietoa tehtävästä antaa SCM päällikkö Jussi Ranta puh. 040-7755501 tiistaisin 2.10 klo 14-15 ja 9.10 klo 14-15.

Yliopiston Apteekki on mielenkiintoisessa edelläkävijän roolissa, jossa on mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä koko yhteiskunnan hyväksi ja nähdä alan kehittyminen näköalapaikalta.