(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö
Yle

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Haemme nyt hankintaorganisaatioomme kokenutta ja dynaamista hankinnan ammattilaista.

Hankintapäällikkö

Hankintapäällikkönä johdat ja kehität yhtiön keskitettyä hankintatoimintoa sekä hankintaprosesseja kokonaisvaltaisesti. Toimit hankinnan eri osa-alueista vastaavien tiimien esimiehenä. Vastuullasi on yhtiön hankintaperiaatteiden ja yhteisten käytäntöjen ja toimintatapojen kehittäminen ja läpivienti. Vastaat myös hankintoihin liittyvien tietojärjestelmien kehittämisestä sekä hankinnan raportoinnista yhtiötasolla. Tehtävässäsi raportoit yhtiön talous- ja henkilöstöpalvelujohtajalle.

Odotamme sinulta vahvaa osaamista ja kokemusta hankinnan toimintatapojen ja -prosessien kehittämisestä sekä aikaisempaa esimieskokemusta. Hankintalain osaaminen ja kokemus julkisista hankinnoista sekä oikeuksien hankinnasta auttavat tehtävässä onnistumisessa.

Tehtävässä tarvitset kykyä analyyttiseen ja kokonaisvaltaiseen ajatteluun. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja haet aktiivisesti ratkaisuja. Työskentelytyyliltäsi olet suunnitelmallinen, tavoitteellinen ja aikaansaava. Sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot.  Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja tulet toimeen myös ruotsin kielellä.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän vahvasti uudistuvassa media-alan yhtiössä, joka kannustaa ja panostaa henkilöstönsä hyvinvointiin ja kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa 14.9.2018 klo 8 - 9 sekä 21.9.2018 klo 8 - 9 talous- ja henkilöstöpalvelujohtaja Maisa Hyrkkänen, puh. 050 525 4037 ja 11.9.2018 klo 14 - 15 sekä 19.9.2018 klo 9 - 11 Momentouksen seniorkonsultti Soili Nepponen, puh. 045 625 9655.

CV:n ja hakemuksen palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 23.9.2018 mennessä.