(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginhallituksen alainen virasto. Se toimii kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen ja pormestarikunnan yleisenä suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelimenä. Kaupunginkanslian talous- ja suunnitteluosasto huolehtii kaupungin talouden ja toiminnan suunnittelusta, kaupungin strategian valmistelusta ja hallinnon yleisestä kehittämisestä.

Osaston hankinnat ja kilpailuttaminen -tiimi vastaa kaupungin yhteishankintojen ja keskushallinnon erillishankintojen valmistelusta ja kilpailuttamisesta. Tehtäviimme kuuluvat kaupungin hankintatoimen kehittäminen ja ohjaus, yhteishankintasopimusten hallinta sekä harmaan talouden torjunta.

Etsimme hankinnat ja kilpailuttaminen -tiimiin

hankintapäällikköä

määräaikaiseen viransijaisuuteen syyskuusta 2018 alkaen. Sijaisuuden arvioitu kesto on heinäkuuhun 2019 asti.

Toimit hankintojen asiantuntijapalveluista ja kilpailuttamisesta vastaavien kahdeksan asiantuntijan esimiehenä. Osallistut Helsingin hankintojen johtamiseen ja kehittämiseen, vastaat tiimin kilpailuttamisprojektien ohjaamisesta sekä konsultoit kaupungin muita yksiköitä näiden hankinta-asioissa. Hankintapäällikkö toimii hankintajohtajan sijaisena.

Työ edellyttää kokemusta julkisista hankinnoista, itsenäistä työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutus-, neuvottelu- ja projektinhallintataitoja. Arvostamme aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden yhdessä Suomen suurimmista julkisen sektorin hankintayksiköistä sekä erinomaisen näköalapaikan tuote- ja palvelumarkkinoihin ja pääkaupungin toimintaan.

Hakuaika päättyy maanantaina 20.8.2018 klo 16.00. Jätä hakemuksesi Hae paikkaa -linkin kautta (työavain 47-95-18). Tarvittaessa hakemuksen voi toimittaa paperisena osoitteeseen Helsingin kaupungin kirjaamo, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Merkitse hakemukseen tehtävän työavain 47-95-18. Lisätietoja tehtävästä antaa hankintajohtaja Jorma Lamminmäki, p. 09 310 31500, jorma.lamminmaki@hel.fi.

Hakuasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.