(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö
Junttan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Haemme nyt Junttan Oy:n Kuopion tehtaalle hankintapäällikköä

Tehtäviisi kuuluu toimittajien hallinta määrittelemäsi kategoriastrategian mukaisesti, toimitusketjun tehokkuuden parantaminen ja kustannussäästöjen hakeminen. Tämän lisäksi tehtäviisi kuuluu hankintakategoriaan liittyvien uusien toimittajien etsiminen, valmistusmenetelmien, laadun ja toimituskyvyn varmistaminen sekä toimitussopimusten teko. Huolehdit aikataulujen pitävyydestä ja toimit tiiviissä yhteistyössä toimittajien muun organisaation kanssa.

Sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutus, osto- ja alihankintakokemusta sekä tunnet konepajateollisuuden liiketoimintaympäristöä sekä erilaisia toimitusketjuja. Asiantuntemus esim. hydrauliikan tai sähkötekniikan alueella katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa, vähintään AMK – tasoista koulutusta
  • vähintään muutaman vuoden kokemusta ostotoiminnasta teollisuudessa, lisäksi kokemus operatiivisesta ostotoiminnasta ja sen kehittämisestä katsotaan eduksi
  • työkone- tai laitevalmistuksen ja siihen liittyvän toimittajamarkkinan tuntemus katsotaan eduksi
  • kokemusta työskentelystä ERP – järjestelmien (IFS – tuotannon ohjausjärjestelmän tuntemus on eduksi) ja MS Office – ohjelmiston (Excel) kanssa
  • jatkuvan parantamisen ja toiminnan kehittämisen systemaattista toimintatapaa
  • hyviä kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi. Katsomme eduksi monipuolisen kielitaidon ja sopimustekniikan hallinnan.
  • erityisesti oma-aloitteisuutta, tehokkuutta ja lujaa asennetta

Tarjoamme monipuolisen tehtävän mukavien työkavereiden ja voimakkaasti kehittyvän liiketoiminnan parissa kansainvälisessä sekä kasvavassa yrityksessä. Pääset vaikuttamaan osto- ja hankintatoimen kehittämiseen, prosesseihin ja sitä kautta omaan toimenkuvaasi sekä työskentelytapoihin.

Hae tehtävää pian laittamalla ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen HR koordinaattori Maija Kauhaselle, osoitteeseen maija.kauhanen@junttan.com 1.7.2018 mennessä.

Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Sami Soininen 13.6. kello 15.00-16.00. ja 18.6. kello 15.00-16.00, puh. 050 532 4600.