(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö
Terrafame Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Haemme nyt Sotkamoon

Hankintapäällikköä

Vastaat tehtävässäsi keskeisten projektihankintojen suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä merkittävien tuotannon tarveaineiden kotiinkutsuista projektien ja tuotannon tarpeiden mukaan. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai olet hankkinut vahvan kokemuksen muutoin, ja olet edelleen innostunut kehittämään itseäsi ja hankintaprosesseja asiakastarpeen mukaan. Tunnet hyvin teollisuuden hankintaprosessit sekä kaupalliset neuvottelu- ja sopimuskäytännöt.

Arvostamme järjestelmällisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää englannin kielen osaamista ja systemaattista ongelmanratkaisukykyä.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisen prosessin parissa ja mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamista vastuullisessa tehtävässä. Samalla pääset suomalaisen teollisuuden näköalapaikalle.

Lisätietoa tehtävästä antaa kaupallinen johtaja Janne Palosaari pe 11.5. klo 13-15 ja pe 18.5. klo 13-15, p. 020 713 0800.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@terrafame.fi 20.5.2018 mennessä. Otsikoi viestisi hakemasi tehtävän nimikkeellä.