(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018

Haussa kategoriahallinnan ja hankinnan huippuosaaja Helsinkiin

Haemme hankinta- ja sopimushallintaosastolle osaavien ammattilaisten joukkoon hankintapäällikköä. Hankintapäällikkönä tehtäviisi kuuluvat laite-, ohjelmisto-, palvelu- yms. -hankintaan ja ylläpitoon liittyviin hankintaprojekteihin osallistuminen aina tarjouspyyntövaiheesta sopimuslaadintaan saakka yhteistyössä DNA:n asiantuntijoiden kanssa. Kategoriapäällikkö -roolissa sinun tehtävänäsi on yhdessä liiketoiminnan kanssa hallita vastuullesi kuuluvien hankintakategorioiden toimittajia, hankintoja ja sopimuksia liiketoiminnan tarpeet huomioon ottaen. Vastuullesi tulevat hankintakategoriat ovat pääsääntöisesti tietoliikenneverkon suoriin hankintoihin liittyviä kategorioita.

Odotamme tehtävään valittavalta aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Erityisesti arvostamme kokemusta ja osaamista hankintojen johtamisesta hankintakategorisointia hyväksikäyttäen. Tarpeen on myös sopimusjuridiikan tuntemus sekä tietoliikenteen perusteiden ja Microsoft Office -ohjelmistojen hallinta. Sinulla on soveltuva teknillinen tai kaupallinen koulutus sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito. Hakemamme henkilö on lisäksi erinomainen neuvottelija ja aktiivinen verkostoituja, joka rakentaa positiivisessa hengessä yhteistyötä sekä sisäisiin että ulkoisiin kumppaneihin.

Miksi meillä DNA:lla viihdytään? Ammattilaistemme keskuudessa vallitsee vahva, innostunut tekemisen meininki. Arvomme nopeus, rohkeus ja mutkattomuus näkyvät aidosti arjessamme ja työkulttuurissamme. Mutkaton työ mahdollistaa työn tekemisen juuri siellä, missä itse sen haluat tehdä. Kun haluat tulla toimistolle, työpisteesi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Käpylässä sijaitsevassa monimuotoisessa DNA Talossa. Voimme myös ylpeänä kertoa, että DNA palkittiin helmikuussa Suomen toiseksi parhaana työpaikkana suurten yritysten sarjassa Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa. Lisäksi Väestöliitto on myöntänyt DNA:lle Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen ensimmäisenä pörssiyhtiönä Suomessa.

Tämän kaiken olemme saaneet aikaan yhdessä mahtavien DNAlaisten kanssa. Hae meille ja voit päästä osaksi tätä menestystarinaa!

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä: osastopäällikkö Juha Springare, juha.springare@dna.fi tai johtaja Juha Nykänen, juha.nykanen@dna.fi

Hakemuksen pääset täyttämään oheisen Täytä hakemus -linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, mukaan ehtii 20.5.2018 asti.