(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö
Calefa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018

Tule toteuttamaan teollista vallankumousta! Haemme Hollolaan vakituiseen työsuhteeseen

HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäväsi ei ole yhtään sen vähempää, kuin toimia arkipäivän supersankarina parantamassa asiakkaidemme kannattavuutta ja vähentämässä ympäristön päästöjä. Teollinen vallankumouksemme tekee asiakkaistamme energiapihejä edelläkävijöitä, jotka säästävät ratkaisuillamme rahaa ja luontoa. Calefalla kuljet markkinajohtajan joukoissa kehityksen kärjessä ja voit kokea tekeväsi koko maailman kannalta tärkeää työtä.

Hankintapäällikön tehtävässä olet vastuussa projektien hankintastrategiasta, uusien toimittaja yhteistyötahojen etsimisestä sekä nykyisten kehittämisestä, kilpailutuksista ja palveluhankinnoista. Olet loistava neuvottelija ja hallitset aikataulutuksen. Edellytämme aikaisempaa kokemusta teollisuuden palveluhankinnoista, LVI-alan ymmärrystä sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Sinulla on työhösi reipas ja innovatiivinen ote sekä hyvät ryhmätyötaidot. Odotamme sinulta tarmoa, pelkäämätöntä asennetta ja tavoitteellista, ahkeraa työpanosta. Tarjoamme asiantuntevan tiimin tuen ja mukavan työyhteisön.

Lisätietoa tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Simo Österman puh. 044 343 4417, simo.osterman@targetheadhunting.fi  ja Alexandra Kymäläinen puh. 040 903 0303, alexandra.kymalainen@targetheadhunting.fi. Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 16.4.2018. mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi > Työpaikat.