(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Etsimme hankintapäällikköä VR Groupin kunnossapidon asiantuntevaan hankintatiimiin. Ostovolyymimme on kymmeniä miljoonia euroja vuodessa ja hankintapäälliköillä on keskeinen rooli koko kunnossapidon kustannustehokkuuden parantamisessa.

Vastaat oman vastuualueesi osalta mm. hankintakanavaselvityksistä, sopimusneuvotteluista ja toimittajayhteistyöstä. Lisäksi osallistut vahvasti hankinnan prosessien kehittämiseen ja jatkuvaan kustannustehokkuuden kehittämiseen.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta hankintatehtävistä ja julkishankinnasta. Pitkää työkokemusta olennaisempaa on kuitenkin kyky ja halu kehittyä hankinnan rautaiseksi ammattilaiseksi.

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet vakuuttava neuvottelija. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja omaksut uutta tietoa nopeasti. Olet kunnianhimoinen ja teet intohimoisesti töitä sen eteen, että vastuualueesi mittarit kehittyvät oikeaan suuntaan.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden päästä kehittämään VR Groupin kunnossapidon hankintaa ja itseäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjun johtaja Joona Hurmerinta, puh. 040 8622 019.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 25.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Käymme hakijoita läpi jo hakuaikana, joten kannattaa hakea pikaisesti.

Vahvistamme nyt VR Groupin rautatiekaluston kunnossapidossa osaamista tulevaisuutta ajatellen. Haemme asiantuntijoita ja päälliköitä eri tehtäviin. Katso lisätietoa >>

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.