(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018
Haemme rakennusalan asiakkaallemme suorarekrytointina

HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Toivomme hakijalla olevan aiempaa kokemusta hankintapuolelta vastaavista tehtävistä, arvostamme etenkin aiempaa kokemusta maanrakennuksen hankintaprosesseista. Lisäksi rakennusalan koulutus ja aiempi kokemus rakennusalalta auttaa ymmärtämään toimialaa mutta ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä neuvottelutaitoja, pitkäjänteisyyttä sekä kykyä toimia erilaisten sidosryhmien kanssa.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse ilkka.hirvonen@sol.fi

Haethan tehtävää mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Haastattelemme jo hakuaikana. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.