(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö, Terveystuotteet
SOK Tavaratalo ja erikoisliikekaupan ketjuohjaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Me haluamme olla asiakkaillemme Kauneuden ja hyvinvoinnin ykkösvalinta. Jatkaen samalla Sokoksen ja Emotionin jo nyt kannattavaa kasvua kehittyvässä markkinatilanteessa. Mitä kaikkea tapahtuu ennen kuin tuote on myymälässä hyllyssä asiakkaiden saatavilla? Kuka neuvottelee ja ostaa tuotteet ja miten tuotteet valitaan? Mistä tuotteet tulevat ja miten niiden vastuullisuus varmistetaan? Nämä ovat niitä asioita, joiden parissa etsimämme hankintapäällikkö tulee työskentelemään.

Oletko sinä etsimämme terveys- ja hyvinvointituotteiden huippuasiantuntija? Miltä sinusta kuulostasi mahdollisuus päästä ohjaamaan ja kehittämään tavaratalo- ja erikoisliikeketjun valikoimia terveys- ja hyvinvointituotteissa?

Entä innostutko itse verkkokaupan ja kivijalan yhdistävästä terveystuotevalikoiman kehittämisestä ja myynnistä? Katso siinä tapauksessa, minkälaisen uramahdollisuuden tämä rooli ja me sinulle tarjoamme!

Haemme tavaratalo -ja erikoisliikekaupan ketjuohjauksen Kauneuden tiimiin terveystuotteiden hankintapäällikköä.

Hankintapäällikkönä etsit valikoimiimme parhaat tuotteet ja hankintalähteet. Kilpailutat tavarantoimittajat parhaimman ostohinnan saavuttamiseksi. Vastaat toimittajasopimuksien tekemisestä ja laadukkaasta tavarantoimittajayhteistyöstä.

Tule voittavaan tiimiin

SOK:n Sokos ja Emotion ketjuohjauksessa Kauneuden tiimissä saat työkaveriksesi 13 Kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilaista. Tiimimme vastaa Sokos tavaratalojen ja Emotion erikoisliikkeiden houkuttelevasta valikoimasta ja kiinnostavista kampanjoista. Haluamme yllättää asiakkaamme positiivisesti joka päivä yhä uudelleen. Työ on itsenäistä mutta tiimityö on tärkeässä roolissa. Olemme toiminnassamme dynaamisia ja kehitämme valikoimaa asiakasta kuunnellen.

”Markkina muuttuu hurjaa vauhtia ja niin muuttuvat myös asiakkaiden tarpeet ja kiinnostuksen kohteet. Et siis toimi vain olemassa olevien kontaktien kanssa vaan käytät monipuolisia viestintätaitojasi päivittäin kartoittaessasi uusia yhteistyökumppaneita.”

Näillä taidoilla menestyt

Olet motivoitunut ja myyntihenkinen neuvottelija. Omaat kokemusta terveystuotteiden hankintatyöstä tai sinulla on vahvaa näyttöä myynnin tehtävistä. Tehtävässä viestintätaidot ovat merkittävässä roolissa ja kykenetkin kommunikoimaan sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Tunnet olosi kotoisaksi myös excelin ja erilaisten järjestelmien kanssa. Olet analyyttinen ja numeroiden kanssa työskenteleminen on sinulle luontevaa. Olet määrätietoinen päätöksentekijä ja omaat hyvät organisointitaidot. Sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto.

Tässä tehtävässä on tärkeää, että osaat toimia osana joukkuetta. Osaat esittää näkemyksesi argumentoidusti ja viestiä ymmärrettävästi myös kansainvälisten kumppaneidemme kanssa. Haluat tukea ja auttaa toisia menestymään siinä missä me kaikki varmasti autamme sinua.

Mitä lupaamme sinulle?

Näköalapaikan Suomen johtavassa Tavaratalo- ja Erikoisliikeketjussa. Sinulla on asiakkaana 20 Sokos -tavarataloa ja 38 Emotion-erikoisliikettä läpi Suomen.

Vastuuta. Hankintapäällikkönä vastaat omien tuotealueidesi osalta hankintaneuvotteluista – toimittajien kartoituksesta aina siihen asti, kunnes tuote on myymälän hyllyssä. Tukenasi on eri arvoketjun kohdissa joukko vastuualueidensa ammattilaisia.

Paikan Suomen johtavassa kaupanalan yrityksessä. Olet osana laajaa ammattilaisjoukkuetta yrityksessä, joka kehittää toimintaansa jatkuvasti.

Suomen laajimmat henkilöstöedut. S-ryhmän kattavista henkilöstöeduista löydät lisää täältä: https://www.s-kanava.fi/web/s-ryhma/s-ryhman-henkilostoedut

Miltä tämä kaikki vaikutti? Oletko kiinnostunut tästä tehtävästä?

Mikäli olet tältä istumalta valmis tulemaan työkaveriksemme, voit hakea tähän tehtävään oheisen hakulomakkeen kautta 20.9.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota hakemisen kanssa viime hetkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Tuija Salmi puhelin 010 76 81118. Varmimmin Tuijan saa kiinni 13.9.2019 klo 12–14.