(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö, talotekniikka
Hartela / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Etsimme palvelukseen kolmea hankintapäällikköä. Hankintapäälliköt vastaavat Hartela-konsernin hankintastrategian toteutumisesta ja sen kehittämisestä kukin omassa kategoriassa, omalla erikoisosaamisen alueellaan. He osallistuvat Hartelan hankintaryhmään, jossa koordinoidaan koko hankintastrategiaa ja sen jalkautusta käytäntöön. Hankintapäälliköt sijoittuvat konsernin emoyhtiön (Hartela-yhtiöt Oy) organisaatioon ja raportoivat konsernin hankintajohtajalle. Työpisteet voivat sijaita pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella tai Oulussa.

Hankintapäällikkö Talotekniikka

Laadit ja koordinoit valtakunnallista kategoriastrategiaa talotekniikan osalta kattaen toimittajat, kumppanuudet, ostot,  hinnat ja osto-osaamisen. Avustat yksiköitä talotekniikan ostostrategian laadinnassa projektitasolla sekä ostotoiminnan suorittamisessa. Vuosihankinnat ovat n. 45 MEUR.

Hallitset erilaiset rakentamiseen liittyvät talotekniset osa-alueet, kuten lämpö, vesi, viemäri, ilmanvaihto, sähkö ja automatiikka. Tuet taloteknisten järjestelmien tuotteistamista tuoteryhmittäin ja luot kumppanuuksia, jotka tukevat tuotteistamista. Ymmärrät rakennusprosessin toiminnan ja osaat integroida talotekniikkatoimittajan osaksi suunnittelunohjausprosessia.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää työkokemusta talotekniikan kokonaistoimittajalta (suunnittelu, tuotanto, myynti) ja/tai rakennusliikkeen hankintatoimesta talotekniikkahankintojen osalta. Odotamme vähintään insinööritason koulutusta, mielellään DI.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Tomi Välimäki, puh. 040 562 7324. Jätä hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteessa uratori.mps.fi viimeistään 25.6.2018.