(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö, Suomi
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme Hankintapäällikköä maa- ja kalliopalvelut liiketoimintaryhmäämme

Mitä tarjoamme

Hankintapäällikkönä tehtäviisi kuuluvat materiaali- ja palveluhankintojen koordinointi, seuranta, kilpailuttaminen, urakkaneuvottelut sekä hankinta-asiakirjojen valmistelu. Vastaat myös hankintaresurssien koordinoinnista oman liiketoimintaryhmäsi projekteille ja teet tiivistä yhteistyötä Destian muun hankintaverkoston kumppaneiden, laskennan ja hankkeiden työnjohdon kanssa.

Hankinnan johtoryhmän jäsenenä vastaat hankintastrategian ja -prosessien kehittämisestä sekä niiden jalkauttamisesta sekä tuet strategiamme mukaista liiketoimintaa hankintatoiminnan seurannalla ja raportoinnilla niin liiketoimintaryhmän kuin hankinnankin johdolle.

Johtamislupauksemme mukaisesti, toimit esimiehenä oman liiketoimintaryhmäsi hankintainsinöörille. Lähikollegat, joiden kanssa työskentelet päivittäin on 14-henkinen asiantuntijatiimi, joka ottaa työnsä muttei itseään liian vakavasti. Tiimissäsi tehdään töitä yhdessä toisiaan tukien ja voit olla varma, että päivästäsi ei puutu myöskään positiivista virettä!

Työsi vaatii ajoittaista matkustusvalmiutta kotimaassa sekä muissa Pohjoismaissa. Kiinteän työpisteesi sijainti on sovittavissa Destian eri toimipisteiden mukaisesti.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. Työssä sinun ei ole tarvitse olla yksin, mutta tarvitset itsenäisen työskentelyotteen. Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee pystyä osoittamaan näyttöjä tuloksellisesta hankintaosaamisesta, aikaisempaa esimieskokemusta sekä kykyä toimia kehitysnäkökulma edellä muutosajurina.

Toivomme, että sinulla on kaupallisen tai teknisen alan soveltuva koulutus sekä kykyä ja halua sitoutua yhdessä sovittuihin ja kunnianhimoisiin tavoitteisiin. Olet selkeä ja johdonmukainen viestinnässäsi ja koet yhteistyössä olevan voimaa. Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, jonka taipumuksiin ja tapoihin tehdä töitä kuuluvat järjestelmällisyys, suunnitelmallisuus ja tulosoríentoitunut toimintatapa.

Kansainvälisessä yrityksessä työkielenäsi on suomen lisäksi tarvittaessa englanti, joita molempia osaat suullisesti ja kirjallisesti sujuvasti. Muita kielitaitojasi (esim. ruotsi) sekä kokemusta kansainvälisistä hankinnoista arvostamme, mutta emme pidä niitä vaatimuksina.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antavat mielellään hankintajohtaja Matias Honkarila, puh. 040 3528 982 tai matias.honkarila@destia.fi sekä hankintapäällikkö Hannu Ventomäki hannu.ventomäki@destia.fi tai  040 663 1412.

Hakeminen

Klikkaa ilmoituksen alta "Hae tähän työpaikkaan". Hakeminen on tehty helpoksi; emme tarvitse sinulta kuin nimen, sähköpostin, CV:n sekä muutaman sanan siitä, miksi tämä työ olisi sopiva askel urallasi.


Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Sijainti: Suomi